x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop zilnic, marţi 10 martie 2015. Nu lasa pe nimeni şi nimic să stea în calea fericirii tale

Horoscop zilnic, marţi 10 martie 2015. Nu lasa pe nimeni şi nimic să stea în calea fericirii tale

09 Mar 2015   •   15:08
Horoscop zilnic, marţi 10 martie 2015. Nu lasa pe nimeni şi nimic să stea în calea fericirii tale
Berbec – Intr-adevar, nimic nu sta in calea ta (si nimeni). Fireste, in conformitate cu semnul tau solar si cu natura acestuia, ai la dispozitie toata puterea pe care cineva si-opoate dori. Insa, felul in care vei folosi toate aceste avantaje, numai de tine de tine depinde. In principiu, ar trebui sa nu faci pe nimeni sa ti se simta inferior. O zi pe cat de intensa energetic, pe atat de complicata in relatiile interumane.

Taur
– Poate putin cam prea sensibil la nevoile celorlalti, risti certuri cu efecte neplacute. Motiv pentru care poate ar fi bine daca nu ti-ai expune parerile cu atat de multa convingere, cum o faci de obicei. La randul tau, forta mentala de care dai dovada isi arata "coltii". Chiar daca pe moment vei fi invins in lupta argumentelor, pe termenmediusi lung vei avea doar de pierdut. Fii intelegator.

Gemeni – O zi in care poti fi papusarul sef, trebuie doar sa fii diplomat si sa iti alegi cuvintele cu rabdare. Va trebuie sa fii foarte atent la felul in care iti folosesti cuvintele, deoarece ai un impact imens asupra celorlalti. Esti ascultat, iar sfaturile iti sunt urmate. In cazul in care un prieten iti cere ajutorul, acorda-i-l, fara a te gandi prea mult inainte.

Rac - O zi care se anunta a fi destul de complicata, plina de evenimente neasteptate, mai ales la locul de munca. Vestea buna este aceea ca vei fi capabil sa rezolvi totul, trebuie doar sa ai rabdarea necesara pentru a vedea care sunt detaliile situatiilor. Pe de alta parte, se poate ca planul sentimental sa compenseze totul. In sensul bun, evident.

Leu – Daca este nevoie de parerea cuiva pentru a fi gasite solutiile perfecte, apoi tu esti persoana cea mai indreptatita pentru acest demers. Te poti detasa foarte usor, fiind pe masura subiectiv sau obiectiv, acest lucru depinzand de la caz la caz. Doar ca, este posibil ca acasa sa nu mearga totul ca pe roate. Pe cat de puternic esti in afara casei, pe atat de sensibil si receptiv ai putea fi acasa.

Fecioara – Ia aminte la toate obstacolele pe care le intalnesti, astazi; toate acestea sunt, de fapt, simple limitari, convingeri gresite de care ar fi bine sa te descotorosesti. Puterea gandului pozitiv este singura forta de care ai nevoie, astazi, deci nu lasa pe nimeni si nimic sa stea in calea fericirii tale. Cat de curand, vei avea la dispozitie toate mijloacele necesare pentru a-ti vedea visul cu ochii.

Balanta – Cauta sursa stress-ului si elimin-o, mai ales in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita. Desi totul este in regula, ai senzatia ca urmeaza sa se intample ceva foarte rau; nimic mai eronat. In schimb, pe cat posibil, nu te apuca sa golesti pusculita si conturile pentru o achizitie de care (cu siguranta) nu ai nevoie. Pastreaza-ti alert simtul proprietatii.

Scorpion – Este posibil sa fii perceput drept un om plin de toane, astazi, poate chiar oscilant in gandire, deci si in decizii. Si, mai mult decat atat, nu prea ai ce sa faci pentru a elimina aceasta perceptie din campurile celorlalti. Motiv pentru care iti este recomandat sa nu te legi de trecut si nici de temerile de moment, sa nu le iei in calcul.

Sagetator – Nimic nu razbate astazi, ca emotie, in ceea ce te priveste. Nimeni nu isi da seama ce se intampla cu tine si nici de ce ai starea pe care o ai. Ca atare, rezolva-ti singur problemele, fara a astepta ajutorul celorlalti. Este posibil sa ai parte de o noua atractie, de o noua relatie amoroasa, insa este indicat sa analizezi foarte bine sentimentele pe care le ai, pentru a sti daca sunt de moment sau nu.

Capricorn – O zi in care ai nevoie de prieteni mai mult decat crezi. Acestia sunt sursa de energie si de voi buna de care ai nevoie. Nu ezita sa iei legatura cu ei, daca este nevoie si nu le respinge sfaturile sau actiunile de binefacere. Astazi ar trebui sa accepti ajutorul, atunci cand este necesar, fara a considera ca aacest lucru iti stirbeste demnitatea.   

Varsator – Oricine te vede astazi, remarca optmismul tau debordant si modul in care te manifesti, fiind o reala sursa de inspiratie pentru cei din jur. Cu toate acestea, insa, se pare ca nu esti fericit, ca ceea ce se intampla nu este deloc pe gustul tau. Insa, daca ramaiancorat in propria nemultumire, ai toate sansele ca, la sfarsitul zilei, sa fii si mai morocanos decat erai dimineata.

Pesti – Inspiratia si imaginatia iti sunt cele mai de folos "prietene", astazi. Ca atare, permite-ti sa visezi cu ochii deschisi, sa te relaxezi, sa iti lasi mintea sa zburde... si, in acest fel, vei observa ca totul va decurge din ce in ce mai armonios, pentru tine. Si in cazul tau, impulsul de a cheltui peste masura (sau provocarea de a face eacest lucru), exista. Fii cu ochii-n patru.

Alina Carciumarescu, horoscop oferit de astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop