x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Femei celebre Joi, 6 martie, apare cel de-al doilea volum al colecţiei “Femei celebre”

Joi, 6 martie, apare cel de-al doilea volum al colecţiei “Femei celebre”

28 Feb 2014   •   13:28
Joi, 6 martie, apare cel de-al doilea volum al colecţiei “Femei celebre”

Joi, 6 martie, apare cel de-al doilea volum al colecţiei “Femei celebre”, povestea fermecătoarei actriţe Audrey Hepburn.

A fost întotdeauna o persoană specială. Ea a fost şi este cu adevărat un model de eleganţă şi bun gust. În întreaga lume, personalitatea ei extraordinară continuă să atragă milioane de oameni, fie prin vizionarea filmelor ei celebre "Mic dejun la Tiffany", "Vacanţă la Roma" şi “My Fair Lady”, fie prin actele de caritate pe care le-a făcut până la moartea ei în 1993. Din multe puncte de vedere, viaţa ei seamănă cu o poveste.

S-a născut la Bruxelles, Belgia, în data de 4 mai 1929 într-o familie înstărită, cu legături aristocratice.

De la o vârstă fragedă a studiat baletul, apoi s-a orientat către actorie unde talentul i-a fost remarcat. Peste noapte, tânăra care cânta la corul şcolii a ajuns pe prima pagină a ziarelor.

Audrey a făcut senzaţie la nivel mondial.

Dar, ca orice poveste, şi cea a lui Audrey are o latură întunecată. Totul a început în 1930 când Europa a fost asediată de Germania lui Hitler. Tatăl ei a părăsit familia iar ea şi mama ei s-au mutat în Olanda.

Ororile războiului au rămas întipărite în mintea ei şi au determinat-o să-i ajute pe cei aflaţi în nevoie, prin acţiunile ei caritabile în cadrul UNICEF.

Colecţia “Femei celebre” cuprinde o serie de 6 documentare despre viata doamnelor care au marcat istoria secolului XX: Prinţesa Diana, Audrey Hepburn, Regina Elisabeta a-II-a A Marii Britanii, Margaret Thatcher, Marilyn Monroe, Madonna.

Urmăriţi poveştile unor femei extraordinare, devenite adevărate icon-uri ale generaţiei lor .
 

×