x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Gabriele Greco si-a lansat un album

Antena 1 - Gabriele Greco si-a lansat un album

18 Iun 2004   •   00:00

Tanarul actor Gabriele Greco, interpretul rebelului Luca Canale in serialul de mare succes “Vivere“ de la Antena 1, si-a lansat anul acesta un album intitulat “Tutta la frutta per te“.

ROMANTIC. Primit cu caldura de public, acest album romantic reprezinta materializarea unei mai vechi pasiuni pentru muzica a lui Gabriele. Actorul a absolvit Conservatorul din Reggio Calabria cu o diploma in teorie si solfegiu, dupa care a studiat pianul clasic, percutie, jazz, chitara, canto, compozitie si armonie. Tanarul Greco spune ca tot ce a facut in viata a facut din pasiune si, acum, ca si-a indeplinit visul mai vechi de a scoate un album, el are de gand sa se orienteze spre scenaristica si regie: “Am planuri mari! De curand am produs chiar eu un scurtmetraj si acum fac o comedie de scurtmetraj despre Mafia. Dar astea sunt doar pentru a-mi face mana in acest domeniu, caci vreau sa scriu si sa regizez filme pentru marele ecran“.

Toate aceste proiecte nu inseamna, desigur, ca va renunta la personajul care l-a facut celebru: Luca Canale din “Vivere“, serial care poate fi vazut de luni pana vineri la Antena 1, de la ora 17:45.

×
Subiecte în articol: arte