x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Bijuterii de Hollywood, la licitație în România

Bijuterii de Hollywood, la licitație în România

04 Dec 2019   •   16:40
Bijuterii de Hollywood, la licitație în România

Licitația de Bijuterii

Miercuri, 11 decembrie 2019, ora 19:00

Artmark, Palatul Cesianu-Racoviță

 

Bijuterii spectaculoase purtate de staruri de la Hollywood sau realizate de renumiți creatori în ateliere celebre sunt aduse pentru prima dată în România, în cadrul Licitației de Bijuterii.

Beyoncé și Rihanna au ales să poarte la evenimente marcante inele realizate de brandul exclusivist Pheres și care, acum, se găsesc în Licitația de Bijuterii. Inelul „Azalea ” a fost purtat de Rihanna cu ocazia inaugurării bulevardului „Rihanna Drive ” în Barbados, iar modelul inelului din aur „Queen Bey”, decorat cu diamante în formă de inimă și diamante, a fost purtat de Beyoncé cu ocazia petrecerilor Oscar din anul 2017. Piesele, rare, au o valoare estimată între 3000 și 6000 de euro.  

O suită de bijuterii din licitație poartă semnătura celebrului atelier rusesc Fabergé, renumit pentru producția de bijuterii de artă și cunoscut îndeosebi pentru „Ouăle Fabergé” - realizate din metale și pietre prețioase. Printre rarele obiecte se numără și deosebitul inel și perechea de cercei din aur, decorate cu email și diamante, cu o valoare estimată între 4000 și 6000 de euro.   

Licitația propune o gamă largă de bijuterii - inele din aur, cu diamante și safire rare, seturi de cercei și coliere din perle, lanțuri cu pandantive deosebite care poarta numele unor branduri renumite: Tiffany, Fabergé, Cartier, Pheres, Masriera etc.

Cele 250 de loturi din Licitația de Bijuterii reprezintă piese rare, vechi, cu prețuri pe măsura unui cadou de Crăciun, plecând de la prețuri de pornire de 20 de euro și care ajung până la 20.000 de euro.

×