x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Lansare de carte Silvia Kerim

Lansare de carte Silvia Kerim

de Petre Fluerasu    |    07 Dec 2007   •   00:00

In ciuda ploii şi a traficului infernal, aproape 100 de oameni s-au reunit in Sala Oglinzilor din cadrul Sediului Central al Uniunii Scriitorilor pentru a participa la o lansare de carte specială.

In ciuda ploii şi a traficului infernal, aproape 100 de oameni s-au reunit in Sala Oglinzilor din cadrul Sediului Central al Uniunii Scriitorilor pentru a participa la o lansare de carte specială. Silvia Kerim, figură cunoscută a cercurilor literare, şi-a lansat joi volumele "Amintirea ca un parfum" şi "O poveste cu nouă poveşti". Vizitatorii au fost intămpinaţi cu şampanie, intr-o atmosferă de mare sărbătoare.

Despre cele două cărţi şi mai ales despre autoare au vorbit academicianul Nicolae Breban, criticul literar Eugen Negrici şi scriitoarea Silvia Chiţimia. Dacă Nicolae Breban a evocat amintiri plăcute din tinereţea autoarei, lansăndu-se in acelaşi timp intr-un discurs virulent impotriva situaţiei culturale actuale, Eugen Negrici o consideră pe Silvia Kerim "cea mai interesantă producătoare de feerii din literatura romănă".

A mai vorbit despre cărţi directoarea editurii Carminis, Carmen Iorgulescu. Silvia Kerim a prezentat ulterior volumul "Arta de a primi", semnat Monica Anescot.

×
Subiecte în articol: arte