x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Prima TV, post de reality show-uri

Prima TV, post de reality show-uri

04 Iun 2004   •   00:00

Pentru ca sezonul estival se apropie cu pasi repezi, televiziunile isi vor schimba structura programelor.

Grila de vara Prima TV debuteaza din 14 iunie cu noi programe, noi emisiuni, noi seriale, dar nu le va lasa pe bara pe cele vechi.

Desi "Big Brother 2" nu a avut audienta scontata, Prima TV mizeaza in continuare pe reality show. In noua grila vor fi incluse nu mai putin de patru astfel de emisiuni in doua dintre ele fiind prezente "fratele" Ernest (BB1) si "sora" Andreea (BB2).

In "Fa-ti bagajele", Ernest si Raluca vor incerca sa convinga in timp-record cate o persoana sa plece din tara. Andreea va prezenta o emisiune gen "Vara ispitelor". Din 20 iunie, duminica, incepand cu ora 20:30, Andreea va modera "Tentatia", o emisiune gen "Vara ispitelor".

Un alt reality show: "Vino, mama, sa ma vezi", cu vedete si oameni obisnuiti, va debuta vineri, 18 iunie, ora 21:30. Doua vedete autohtone vor locui, timp de 48 de ore, in casele unor oameni simpli de la tara, fiind nevoiti sa participe la muncile de zi cu zi, cot la cot cu membrii familiilor-gazda.

In fine, "Anotimpul mireselor" va aparea din 18 iunie in grila de vara de la Prima TV. In fiecare editie, va fi prezentata povestea de dragoste a doua cupluri care se casatoresc. (Cristina Ologeanu)

Vedete si show-uri reciclate

Prima TV nu ii va ocoli nici pe cei care, odata, aduceau oaresce audiente. Nadine, pe care o credeam disparuta definitiv de pe sticla revine, fara Cabral, cu bancurile ei, la "Banc Show de vara". Tot dupa o absenta indelungata, Badea si Oreste revin si ei pe sticla. Tot la Prima. Din 20 iunie, ei vor prezenta emisiunea de divertisment "In-trecere la mare". In fine, vom mai vedea reluari din "Carcotasii in Europa", "Copiii spun lucruri trasnite" sau "Pitici si tatici".
×
Subiecte în articol: arte