x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale VIDEO! Un graffiti reprezentând un sărut între Messi şi Cristiano Ronaldo marchează ziua de Sant Jordi în Barcelona

VIDEO! Un graffiti reprezentând un sărut între Messi şi Cristiano Ronaldo marchează ziua de Sant Jordi în Barcelona

21 Apr 2017   •   10:34
VIDEO! Un graffiti reprezentând un sărut între Messi şi Cristiano Ronaldo marchează ziua de Sant Jordi în Barcelona

Artistul urban Tvboy a reprezentat într-un graffiti creat în centrul oraşului Barcelona o presupusă scenă de dragoste între cei doi jucători ai momentului, "barcelonezul" Leo Messi şi "madrilenul" Cristiano Ronaldo, protagoniştii unui sărut tandru, relatează EFE. 

Tvboy face astfel trimitere la meciul pe care îl vor disputa Real Madrid şi Barcelona la 23 aprilie şi la sărbătoarea de 'Sant Jordi' ( zi în care se fac cadouri cărţi şi trandafiri) pentru a-şi reprezenta lucrarea. 

Graffiti-ul creat pe trotuarul unei parcări reprezintă figurile în mărime naturală ale celor doi jucători îmbrăcaţi în tricourile respectivelor echipe, îmbrăţişaţi dar separaţi de o minge de fotbal, descrie Agerpres.

Leo Messi are un trandafir în mâna dreaptă şi se ridică pe vârfuri pentru a-l săruta pe portughez, în timp ce Cristiano Ronaldo, mai înalt, îl ţine de gât pe internaţionalul argentinian. 

Lucrarea intitulată "dragoste oarbă" poate fi admirată pe celebrul bulevard Paseo de Gracia din Barcelona, încheie EFE.

×
Subiecte în articol: graffiti ronaldo messi barcelona