x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Hillary Clinton vorbeşte despre cum s-a simţit pe scenă alături de Donald Trump

Hillary Clinton vorbeşte despre cum s-a simţit pe scenă alături de Donald Trump

24 Aug 2017   •   12:29
Hillary Clinton vorbeşte despre cum s-a simţit pe scenă alături de Donald Trump

Hillary Clinton, fosta candidată la alegerile prezidenţiale din 2016 împotriva lui Donald Trump, a vrut să îi spună contracandidatului ei “Înapoi, ciudatule!”, afirmând că Trump îi invada constant spaţiul persoanl. În noua sa carte, “What Happened”, care va fi lansată în SUA în septembrie, Hillary a adăugat că i s-a făcut pielea de găină când acesta s-a apropiat cam mult de ea, scrie The Guardian.

În interviul de miercuri de la Morning Joe, Hillary Clinton şi-a reamintit cât de inconfortabil sa simţit pe scenă cu Trump, doar la două zile după ce înregistrarea cu el aducând comentarii ruşinoase la adresa femeilor a fost publicată.

“Asta nu este bine, am gândit”, scrie Hillary Clinton. “Era a doua dezbatere prezidenţială, iar Donald Trump se afla în spatele meu. Cu două zile înainte, lumea l-a auzit vorbind despre pipăitul femeilor. Acum eram pe o scenă mică şi nu conta unde mergeam, el mă urmărea, se holba la mine, se strâmba. A fost incredibil de inconfortabil. Îmi sufla în ceafă, la propriu. Mi se făcuse pielea de găină.”

“A fost unul dintre acele momente în care îţi doreşti să poţi să pui pauză şi să îi întrebi pe toţi cei care privesc: << Bine, voi ce aţi face? Staţi clami, zâmbiţi şi mergeţi mai departe ca şi cum nu v-ar invada în mod repetat spaţiul? Sau vă întoarceţi, îl priviţi în ochi, şi îi spuneţi tare şi răspicat: Înapoi, ciudatule, pleacă de lângă mine! Ştiu că îţi place să intimidezi femeile, dar nu mă poţi intimida pe mine, aşa că înapoi. >>”, a mai adăugat aceasta într-un pasaj din cartea sa.

 

×