x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Info

Info

05 Mar 2006   •   00:00

5 martie 2006

Salon - Targ de carte la MNI


Salonul de Carte si Presa de la Muzeul National de Istorie a Romaniei isi va deschide miercuri portile pentru a XI-a editie, ce numara circa 120 de expozanti: edituri, institutii mass-media, universitati, importatori si difuzori de carte. Una dintre noutati este ca salonul gazduieste prima editie a expozitiei Oferta Universitatilor din Romania. Printre expozantii la salonul ce va dura pana in 12 martie se numara Editurile Humanitas, Polirom, Teora, Herald, Ideea Europeana.

Debut - Cecilia Stefanescu, in franceza


Zilele acestea a aparut editia franceza a romanului de debut al Ceciliei Stefanescu, "Legaturi bolnavicioase" (Polirom, 2005). "Liaisons morbides" a fost editata la Editions Ph"bus, in traducerea lui Laure Hinkel, responsabila editiei de anul acesta a Programului "Les Belles EtrangIres", in cadrul caruia a fost posibila traducerea.

Muzeu - Carte de povesti realizata de copii


Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR) expune pentru public cartea realizata de copiii care au participat anul trecut la evenimentul special de Craciun intitulat "Poveste de iarna". Cartea reuneste ilustratii ale unor scene din povestile preferate ale copiilor

×
Subiecte în articol: carte