x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Info

Info

26 Feb 2006   •   00:00

Paralela 45 - Carti noi la Avanpost

Colectia Avanpost a Editurii Paralela 45, care propune tineri autori romani, se va imbogati cu doua noi titluri. Dupa "Epoca Lu" (Victor Nichifor), lansat la Targul Gaudeamus din toamna anului 2005, vor urma "Romanul Dublul" al Arei Septilici si volumul de eseuri al lui Valentin Protopopescu - "Marci ale inconstientului. Eseuri de psihanaliza exploratorie".

Film - Tudor Giurgiu pentru Belgia, Olanda, Spania

"Legaturi bolnavicioase", debutul in lungmetraj al regizorului Tudor Giurgiu, va fi distribuit in Belgia, Olanda si Spania ca urmare a participarii la editia de anul acesta a Festivalului International de Film de la Berlin. "Legaturi bolnavicioase" este ecranizarea romanului de debut omonim al Ceciliei Stefanescu. Ea este si principala "vinovata" pentru scenariu.

Paris - Licitatie de literatura erotica

O mie de lucrari de literatura erotica din perioada 1527-1975, reunite in cadrul Bibliotecii Gerard Nordmann vor fi vandute la licitatie la Paris, in cadrul a doua sedinte de vanzare. Aceasta colectie de literatura erotica, unica in lume, este compusa din carti, manuscrise, scrisori si documente.
×
Subiecte în articol: carte