x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Răspunde corect şi câştigă cartea!

Răspunde corect şi câştigă cartea!

24 Ian 2017   •   09:26
Răspunde corect şi câştigă cartea!

Coroana celor trei. Cartea întâi

de J.D. Rinehar

Volumul pentru copii care îi cucerește și pe adulți! Dacă ți-a plăcut “Urzeala tronurilor”, pregătește-te să fii uimit! “Coroana celor trei” este o carte pe care adulții o cumpără pentru copii și sfârșesc prin a o citi și ei pe nerăsuflate.

Tripleți separați la naștere, magie și monştri, vrăjitori şi război, în îndepărtatul regat Toronia. Secretele de familie se împletesc cu fenomene miraculoase într-o poveste în care creaturile ciudate, bătăliile şi puterea determină destinele tripleţilor Tarlan, Elodie şi Gulph. Separaţi la naştere, copiii cresc fără a şti nimic unul despre celălalt. Totuşi, există o profeţie străveche, în care se vorbeşte despre cum, într-o bună zi, cei trei se vor regăsi şi, astfel, vor reuşi să readucă pacea în regat.

Graham Edwards s-a născut în Anglia, iar în prezent trăieşte la Not­tingham. A scris mai multe cărţi sub diverse pseudonime, printre care și J.D. Rinehar.

 

Ne place să ne răsplătim cititorii pasionați de literatură, astfel că le ofe­rim posibilitatea de a câştiga cărți de calitate, în ediţii de lux, oferite de Edi­tura RAO. Săptămâna aceasta punem la bătaie volumul “Coroana celor trei. Cartea întâi”. Ca să participi la tragerea la sorţi, trimite răspunsul corect la întrebarea “Care este numele real al autorului J.D. Rinehar?” pe adresa de e-mail concurs@jurnalul.ro. Câş­tigătoarea de săptămâna trecută este Rodica Gheorghief.

×