x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Răspunde corect şi câştigă cartea "Cerneală și stele", de Kiran Millwood Hargrave

Răspunde corect şi câştigă cartea "Cerneală și stele", de Kiran Millwood Hargrave

08 Apr 2017   •   08:10
Răspunde corect şi câştigă cartea "Cerneală și stele", de Kiran Millwood Hargrave

Sprinţarei Isabella i s-a interzis să părăsească in­sula natală, aşa că îşi petrece timpul visând la tărâ­murile despre care tatăl ei, un cartograf faimos, i-a povestit de atâtea ori. Atunci când prietena ei cea mai dragă dispare în “Tărâmurile uitate“, Isabella se oferă să o caute. Doar ştie să citească hărţile, indiferent cât de elaborate ar fi, poate să se ghideze după stele şi e mai mult decât dornică să plece într-o aventură. Lumea de dincolo de zidurile oraşului însă e plină de pericole, iar un demon de foc îi dă bătăi de cap aşa cum nu îşi imagina. Curând, Isabella realizează că nu trebuie doar să îşi gă­sească prietena, ci şi să salveze insula. Oare va face faţă provocării?

“Cerneală și stele” este romanul de debut al autoarei Kiran Millwood Hargrave. Aceasta adoră să scrie, indiferent că este vor­ba despre poezii, romane sau piese de teatru. Tânăra se poate lău­da cu un masterat în scriere creativă la Oxford University.

 

Cum participi

Ne place să ne răsplătim cititorii pasionați de literatură, astfel că le oferim posibilitatea de a câştiga cărți de calitate, în ediţii de lux, oferite de Editura RAO. Săptămâna aceasta punem la bătaie volumul “Cerneală şi stele”. Ca să participi la tragerea la sorţi, tri­mite răspunsul corect la întrebarea “Cine este adversarul de temut al Isabellei?”, pe adresa de e-mail concurs@jurnalul.ro. Câştigătoarea de săptămâna tre­cută este Maria Marinescu.

×