x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Răspunde corect şi câştigă cartea "Grădina Zoologică"

Răspunde corect şi câştigă cartea "Grădina Zoologică"

10 Iun 2017   •   09:30
Răspunde corect şi câştigă cartea "Grădina Zoologică"

Povestea creionată de James Pat­terson și Michael Ledwidge stă la baza serialului de succes “ZOO”, difuzat de CBS. Jackson Oz este un zoolog american, care își câștigă existența organizând safariuri în Botswana. Viața lui curge liniștit până în clipa în care mai bine de 100 de oameni cad victime unor atacuri inexpli­cabile ale animalelor sălbatice. Convins că nu este un accident nefericit, ci o adevărată epidemie, Oz încearcă să îi determine pe mai-marii planetei să ac­ționeze.

“Ce este cu adevărat înspăimântător la «Grădina Zoologică» este că e foarte plauzibil. Poți să nu fii de acord cu toate punctele de vedere, dar cu siguranță o să citești și o să tot reflectezi, de la prima până la ultima pagină”, a notat The Bookreporter.com

James Patterson este regele vânzărilor de carte în Statele Unite și nu numai, volumele sale fiind mai bine vândute decât cele ale lui Dan Brown, Stephen King și John Grisham la un loc. În 40 de ani de cari­eră, scriitorul a vândut aproape 300 de milioane de exemplare, traduse în peste 40 de limbi.

Cum participi

Ne place să ne răsplătim cititorii pasionați de li­teratură, astfel că le oferim posibilitatea de a câştiga cărți de calitate, în ediţii de lux, oferite de Editura RAO. Săptămâna aceasta punem la bătaie volumul “Grădina Zoologică”. Ca să participi la tragerea la sorţi, trimite răspunsul corect la întrebarea “Cum se numeşte personajul principal al cărţii?”, pe adresa de e-mail concurs@jurnalul.ro. Câştigătorul de săptămâna trecută este Grigore Mihail Pandelaş.

×