x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Frate, da' ăştia sunt chiar zombi...

Frate, da' ăştia sunt chiar zombi...

de Sebastian S. Eduard    |    13 Dec 2009   •   00:00
Frate, da' ăştia sunt chiar zombi...

Vă mai amintiţi de thrillerele americane de seria B din anii '80? Alea în care apăreau grupuri de zombi cărora le cădeau mâinile...? De data aceasta, nişte americani, alţii, s-au gândit să facă şi o comedie după acest subiect.



În "Bun venit în Zombieland" este vorba despre doi tipi care au găsit modalitatea de a supravieţui într-o lume dominată de zombi.  Columbus (Jesse Eisenberg) este un fricos - dar atunci când ţi-e frică că ai putea fi mâncat de zombi, spaima asta te-ar putea ajuta să rămâi în viaţă.

Tallahassee (Woody Harrelson) este un expert în mitraliere automate şi un ucigaş de zombi, a cărui obsesie este să scape lumea de ciudatele creaturi până nu dispare ultimul om de pe faţa pământului. Unindu-şi forţele cu Wichita (Emma Stone) şi Little Rock (Abigail Breslin), care au găsit şi ele modalităţile proprii de a supravieţui coşmarului zombi, ei vor trebui să aleagă între două rele: să aibă încredere unii în alţii, sau să se predea zombilor.

Woody Harrelson, care a făcut de curând parte din distribuţia filmului "No Country for Old Men", a fost încântat de scenariu: "Ca idee, filmul se află la graniţa între comedie şi groază, într-o lume primejduită de zombi. E o limită greu de menţinut, pentru că trebuie să respecţi un anumit nivel al realităţii, altfel totul devine o farsă, iar asta impune să rezolvi anumite dificultăţi". Plus, tipul are şansa de a le trage o mamă de bătaie zombilor. Ce şi-ar putea dori mai mult un actor?


Nou pe DVD
5442-109270-littlepolarbear.jpg
Ursuleţul Polar
Bazat pe povestea mult iubită de copii, filmul e o adaptare spectaculoasă despre prietenie, toleranţă şi distracţie. Multă acţiune, efecte uluitoare de animaţie şi un mesaj înduioşător despre acceptarea celorlalţi, chiar dacă sunt diferiţi, fac din "Ursuleţul Polar" un film înduioşător şi amuzant. Lars este un ursuleţ polar care începe să descopere lumea de gheaţă ce îl înconjoară. În această zonă a zăpezii toti ştiu că urşii şi focile nu pot fi niciodată prieteni. Cu toate acestea, cel mai bun prieten al ursuleţului este Robbie, un pui de focă haios.

5442-109271-mr.troopmom.jpgMamă de ocazie
Trebuie să fii un anumit gen de tată pentru a fi în stare să joci şi rolul de mamă! Nostimul George Lopez îl interpretează pe Eddie Serrano, un văduv care încearcă să fie şi mamă, şi tată pentru fiica lui de 13 ani. Din dorinţa de a se înţelege cu tânăra Naomi, Eddie se oferă voluntar să-i însoţească trupa Spring Action Classic la Hulka's Rock - fără să-şi dea seama că va fi singurul tip printre fete. Cursele înşelătoare pe funie, fotbalul în canoe şi ,,războaiele" în nămol cu mingea sunt doar câteva dintre obstacolele prin care trebuie  să treacă Eddie.

×
Subiecte în articol: film