x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film 4 indivizi au fost arestați în legătură cu difuzarea neautorizată a unui episod din Game of Thrones

4 indivizi au fost arestați în legătură cu difuzarea neautorizată a unui episod din Game of Thrones

16 Aug 2017   •   14:33
4 indivizi au fost arestați în legătură cu difuzarea neautorizată a unui episod din Game of Thrones

Poliția din India a arestat 4 persoane suspecte că ar fi furat un episod al serialului Game of Thrones, a declarat, joi, poliția din Mumbai, relatează Reuters.

Popularul serial este cel mai piratat show de televiziune și a fost de mai multe ori victima hackerilor care au dat publicității episoade nedifuzate încă.

Conform informațiilor furnizate de poliție 3 dintre acuzați lucrează la compania Prime Focus Thechologies, o cumpanie cu sediul în Mumbai care procesează serialul pentru site-ul de steaming Horstar, cel de-al patrulea fiind un fost angajat al aceleiași firme.

Episodul din 4 august care a ajuns la public înaintea difuzării a fost rezultatul unui atac separat de cel care a avut loc recent la HBO.

”Am primit o plângere de la Prime Focus Technologies în legată de difuzarea neautorizată a episodului 4 din sezonul 7”, a declarat Akbar Pathan, comisar adjunct al poliției din Mumbai.

×