x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film A fost lansat trailerul final pentru "Jurassic World: Fallen Kingdom"

A fost lansat trailerul final pentru "Jurassic World: Fallen Kingdom"

18 Apr 2018   •   22:00
A fost lansat trailerul final pentru "Jurassic World: Fallen Kingdom"

 Ultimul trailer înainte de lansare al filmului "Jurassic World: Fallen Kingdom" a fost difuzat miercuri, iar fanii au putut vedea în premieră imagini din populara franciză cu dinozauri readuşi la viaţă, relatează Press Association.

Velociraptorul Blue din "Jurassic World" poate fi văzut provocând haos într-un oraş, unde este adus într-o tentativă de a-i salva viaţa de omul de ştiinţă care l-a crescut de pui, interpretat de actorul Chris Pratt.

Acţiunea are loc la patru ani după ce parcul de lux Jurassic World a fost distrus de dinozaurii scăpaţi din ţarcurile lor electrificate, iar Owen Grady (Chris Pratt) s-a despărţit de Claire Dearing, interpretată de Bryce Dallas Howard.

Totuşi cei doi se întorc la Jurassic World pentru a-i salva pe dinozauri, care sunt ameninţaţi de erupţia iminentă a unui vulcan.

Ei sunt însă păcăliţi de un om de afaceri, interpretat de Rafe Spall, care vrea să aducă dinozaurii pe continent în cadrul unei conspiraţii care ameninţă întreaga lume.

Fanii au salutat noul trailer înainte de lansarea filmului, în luna iunie.

"Îmi place sentimentul personal pe care ţi-l dă #fallenkingdom, este foarte claustrofobic şi cu scene uriaşe de acţiune. (...) 22 iunie nu poate veni suficient de curând, acest trailer este o adiere de aer proaspăt în franciză", a postat pe Twitter @DollarhiteJP.

"Eram puţin îngrijorat după primele două trailere, dar acesta m-a liniştit", a postat la rândul lui @Strevens84.

"'Jurassic Park' va fi mereu cel mai bun film din franciză în termeni de poveste şi de personaje, dar secvenţele din #FallenKingdom par explozive. Aşa că filmul ăsta poate să fie mai amuzant", scrie @KerrRobinson84.

Regizorul JA Bayona a promis că sequel-ul va conţine mai mulţi dinozauri ca niciodată. "Jurassic World: Fallen Kingdom" va fi lansat în cinematografe pe 22 iunie.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Jurassic World: Fallen Kingdom"