x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actor american Anton Yelchin a murit strivit de propria mașină

Actor american Anton Yelchin a murit strivit de propria mașină

20 Iun 2016   •   10:09
Actor american Anton Yelchin a murit strivit de propria mașină

Actorul Anton Yelchin, 27 de ani, cunoscut pentru rolurile din filmele ''Star Trek'' şi ''Terminator Salvation'', a murit duminică într-un ciudat accident de maşină, a indicat reprezentantul actorului pentru revista People.

Membrii familiei actorului au cerut să le fie respectată intimitatea, a transmis într-o declaraţie reprezentantul actorului pentru people.com.

Potrivit Biroului medicului legist din ţinutul Los Angeles, citat de revista People, corpul lui Yelchin a fost găsit prins între maşina acestuia şi poarta unei proprietăţi din Studio City, California. Până în prezent nu a fost indicată cauza morţii, autopsia completă fiind încă în derulare. Din primele cercetări ale biroului medicului legist actorul, care prezenta lovituri la cap şi în zona pieptului, nu şi-a parcat corespunzător maşina, care a pornit în direcţia de deplasare a actorului şi l-a lovit pe acesta din spate strivindu-l de poarta respectivei proprietăţi.

Născut la Sankt Petersburg, Rusia, Yelchin şi familia acestuia s-au mutat în SUA în 1989. În 2007 s-a înscris la cursurile de cinematografie ale Universităţii din Sudul Californiei. Anul acesta a putut fi văzut pe marile ecrane pentru a treia oară într-un rol al francizei Star Trek, în ''Star Trek: Beyond''. Actorul admitea într-un interviu din 2009 pentru revista People că este o onoare să poată juca în Star Trek. În urmă cu două săptămâni încheiase la Boston filmările la pelicula ''Thoroughbred'', un thriller psihologic care va ajunge pe marile ecrane în acest an la 18 noiembrie. AGERPRES

×
Subiecte în articol: anton yelchin