x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Dustin Hoffman şi-a cerut scuze după ce o scriitoare l-a acuzat de hărţuire sexuală

Actorul Dustin Hoffman şi-a cerut scuze după ce o scriitoare l-a acuzat de hărţuire sexuală

02 Noi 2017   •   14:05
Actorul Dustin Hoffman şi-a cerut scuze după ce o scriitoare l-a acuzat de hărţuire sexuală

 Actorul american Dustin Hoffman şi-a cerut scuze după ce o scriitoare l-a acuzat că a pipăit-o atunci când era adolescentă, a informat miercuri publicaţia Hollywood Reporter, citată de DPA. 

Anna Graham Hunter a formulat aceste acuzaţii într-un editorial trimis publicaţiei, povestind că Hoffman, în prezent în vârstă de 80 de ani, i-a făcut avansuri sexuale atunci când avea 17 ani şi se afla în practică, ca asistent de producţie, pe platourile de filmare de la "Moartea unui comis voiajor", în 1985. 

"A flirtat pe faţă, mi-a pipăit fundul, a vorbit despre sex cu mine şi în faţa mea", a explicat ea cu privire la comportamentul faimosului actor, recompensat cu Oscar, precizând că acesta a făcut avansuri similare şi altor persoane. 

Atunci când a povestit unui şef despre incidente, i s-a spus că trebuie să facă sacrificii "de dragul producţiei", a povestit Hunter, în prezent în vârstă de 49 de ani. 

Contactat în urma acestor acuzaţii, Hoffman a declarat: "Am cel mai mare respect pentru femei şi mă simt îngrozitor că aş fi putut face ceva care să o pună într-o situaţie inconfortabilă", potrivit Hollywood Reporter. "Îmi pare rău. Nu reflectă cine sunt eu", a adăugat actorul. 

Această dezvăluire vine după un scandal care îl implică pe producătorul de la Hollywood Harvey Weinstein, care a fost acuzat de agresiuni sexuale de zeci de femei, declanşând o dezbatere amplă despre hărţuire şi sexism în industria cinematografică. 

Alte personalităţi, cum ar fi regizorul James Toback şi actorul Kevin Spacey, s-au confruntat, la rândul lor, cu acuzaţii de abuz sexual în ultimele săptămâni.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Dustin Hoffman