x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul Jackie Chan a devenit personaj într-un serial de animaţie în 3-D

Actorul Jackie Chan a devenit personaj într-un serial de animaţie în 3-D

16 Apr 2017   •   20:20
Actorul Jackie Chan a devenit personaj într-un serial de animaţie în 3-D

Starul hong-konghez de arte marţiale Jackie Chan, una din feţele cele mai cunoscute din cinematografia chineză, a prezentat un serial de desene animate în 3-D în care va lupta împotriva monştrilor şi va da sfaturi copiilor, a informat ziarul South China Morning Post citat de EFE. 

Intitulat "Noile aventuri ale lui Jackie Chan", serialul de 104 episoade este difuzat în versiune pentru copii de un personaj animat al actorului. Acesta, însoţit de prietenii săi 'J-Team', va lupta împotriva spiritelor malefice şi alţi monştri într-o serie de aventuri care se termină cu bine pentru ca toţi copiii să doarmă liniştiţi noaptea. 

Adresat copiiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, fiecare episod se încheie cu Jackie Chan, care pe ton părintesc dă lecţii de bună purtare şi de bune maniere spectatorilor. 

Serialul adaugă un nou produs "imperiului" lui Jackie Chan, 63 de ani, care de la tradiţionalele film de kung fu şi-a extins orizontul la universul muzicii şi la alte produse care îi poartă numele, de la sticle de vin la becuri. 

Jackie Chan este unul din actorii cei mai bine plătiţi din lume - Forbes îi cifrează veniturile anuale la aproximativ 61 de milioane de lume - şi deţine chiar o funcţie politică în regimul chinez, având în vedere că este consilier în materie de filme şi divertisment în cadrul Conferinţei Consultative Politice.AGERPRES

×