x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actorul şi cântăreţul David Cassidy, diagnosticat cu demenţă

Actorul şi cântăreţul David Cassidy, diagnosticat cu demenţă

21 Feb 2017   •   11:38
Actorul şi cântăreţul David Cassidy, diagnosticat cu demenţă

Actorul şi cântăreţul american David Cassidy, cel mai cunoscut pentru rolul Keith Partridge din show-ul anilor '70 "The Partidge Family", a fost diagnosticat cu demenţă, a declarat el pentru revista People, relatează marţi DPA. 

"Nu acceptam acest lucru, dar o parte din mine a ştiut mereu că asta se va întâmpla", a spus fostul idol al adolescenţilor americani într-un interviu publicat luni în ediţia online. 

El a spus că bunicul şi mama lui au suferit şi ei de această boală şi că a luat decizia de a întrerupe turneele de muzician pentru a se concentra asupra sănătăţii sale. 

"Vreau să mă concentrez asupra a ceea ce sunt, ceea ce sunt şi ceea ce am fost fără alte distrageri. Vreau să iubesc. Vreau să mă bucur de viaţă", a spus actorul. 

Informaţia este făcută publică în contextul în care Cassidy a părut să se chinuie să-şi amintească versurile în timpul unui concert din California din acest weekend. 

Cassidy a avut o viaţă personală turbulentă în ultimii ani, divorţând de a treia soţie în 2014, declarând falimentul personal şi fiind acuzat de părăsirea locului după un accident de maşină în 2015, potrivit People. 

De asemenea, el s-a luptat cu dependenţa de droguri şi a fost pus sub acuzare pentru conducere în stare de ebrietate de trei ori între 2010 şi 2014, scrie Agerpres.

×
Subiecte în articol: david cassidy demenţa