x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Actriţa Sharon Stone speră ca producătorul Harvey Weinstein să ajungă la închisoare

Actriţa Sharon Stone speră ca producătorul Harvey Weinstein să ajungă la închisoare

28 Ian 2018   •   22:00
Actriţa Sharon Stone speră ca producătorul Harvey Weinstein să ajungă la închisoare

Actriţa Sharon Stone a declarat, într-un interviu acordat duminică cotidianului britanic Mail, că speră ca producătorul american căzut în dizgraţie Harvey Weinstein să ajungă la închisoare, informează Press Association.

Cu toate că a refuzat să dezvăluie dacă personal a avut sau nu vreo întâlnire cu Weinstein, actriţa a spus: ''Oamenilor care se comportă scandalos trebuie să le spui că sunt groaznici, dar sunt şi alţi oameni care se poartă grosolan şi urât şi violent şi abuziv şi agresiv, iar aceştia trebuie să meargă la închisoare''.

Întrebată dacă se referă la Weinstein, actriţa a adăugat: ''Da. Şi sper să meargă la închisoare.''

Mai multe femei l-au acuzat pe producător de hărţuire sexuală şi agresiune, dezvăluirile dând startul unui val de acuzaţii şi la adresa altor staruri masculine de la Hollywood.

Weinstein ''a negat fără echivoc'' acuzaţiile de sex fără consimţământ.

Stone, în vârstă de 59 de ani, a împărtăşit câteva sfaturi despre cum ar trebui femeile să se comporte atunci când au de-a face cu un bărbat cu comportament de prădător: ''Avem două picioare. Poţi ieşi din încăpere. Poţi spune 'Opreşte-te!'. Ai posibilitatea de a nu participa.''

''Violul şi agresiunea sunt o cu totul altă poveste, dar ai două picioare şi ai o gură'', a adăugat actriţa.

În contextul în care mişcările #TimesUp şi #MeToo au scos la lumină cazuri de hărţuire sexuală la scară globală, vedeta din ''Basic Instinct'' a îndemnat la compasiune pentru cei care regretă.

''Aş vrea să accept orice scuză care se oferă. Să refuzi scuzele... Nu cred că este bine'', spune Stone.

''Filmele noastre vorbesc despre umanitate şi dacă nu suntem umani de-a lungul evoluţiei noastre, atunci pierdem din vedere esenţialul.''

Actriţa a avertizat asupra pedepsirii tuturor oamenilor cu aceeaşi măsură spunând: ''Nu poţi să condamni pe cineva pentru crimă, atunci când a primit o amendă de circulaţie''.

Sharon Stone va apărea într-un nou serial în şase părţi despre o serie de crime misterioase, ''Mosaic'', difuzat de postul de televiziune Sky Atlantic luna viitoare. AGERPRES

×