x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Acuzat de hărţuire sexuală, actorul Jeffrey Tambor părăseşte serialul 'Transparent'

Acuzat de hărţuire sexuală, actorul Jeffrey Tambor părăseşte serialul 'Transparent'

20 Noi 2017   •   10:16
Acuzat de hărţuire sexuală, actorul Jeffrey Tambor părăseşte serialul 'Transparent'

Actorul Jeffrey Tambor, recent inclus pe lunga listă de vedete acuzate de hărţuire sexuală, a anunţat că părăseşte serialul cu personaje transsexuale 'Transparent', difuzat de Amazon, relatează luni AFP. 

Actorul, laureat cu un Emmy Award şi un Golden Globe pentru interpretarea protagonistei transsexuale Maura, a fost acuzat de hărţuire şi de gesturi deplasate de una dintre partenerele de serial, Trace Lysette, după acuzaţii similare lansate de fosta asistentă de producţie, Van Barnes. Trace Lysette şi Van Barnes sunt ambele actriţe transsexuale. 

"Ţinând cont de atmosfera politizată, care afectează platoul nostru, nu văd cum m-aş putea întoarce la 'Transparent'", a declarat duminică actorul portalului Deadline. El a precizat că producţia serialului deja preconizase înlăturarea personajului său după primele acuzaţii lansate împotriva sa. 

"Mi-am exprimat deja regretele mele profunde, dacă vreun comportament al meu a putut fi interpretat ca agresiv, dar ideea că am putut în mod deliberat hărţui pe cineva este pur şi simplu falsă", a declarat Jeffrey Tambor portalului. 

"Să o interpretez pe Maura Pfefferman în 'Transparent' a fost un privilegiu şi una din experienţele cele mai creatoare din viaţa mea", a subliniat el. 

Actorul şi-a atras laudele criticilor pentru interpretarea unei femei transsexuale, a cărei familie o însoţeşte în transformarea ei de la bărbat la femeie. 

Jeffrey Tambor s-a alăturat listei lungi de vedete care au fost acuzate de hărţuire sexuală, precum Kevin Spacey, sau cel care a generat primul acest scandal, producătorul Harvey Weinstein, acuzat de multiple agresiuni sexuale şi de violuri.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Jeffrey Tambor