x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Adriana Trandafir, dans din buric în cel de-al șaptelea episod al serialului “Fructul oprit”

Adriana Trandafir, dans din buric în cel de-al șaptelea episod al serialului “Fructul oprit”

28 Feb 2018   •   16:56
Adriana Trandafir, dans din buric în cel de-al șaptelea episod al serialului “Fructul oprit”

Lina Boască, interpretată de îndrăgita actriță Adriana Trandafir, este protagonista unui moment special care se va difuza în această seară, de la ora 20.00, în cel de-al șaptelea episod al serialului “Fructul oprit”, la Antena 1. Lina îi lasă pe cei dragi fără cuvinte, după ce îmbracă un costum de cadână și începe să danseze din buric.

Ana se întoarce din Istanbul încărcată de cadouri pentru familie și prieteni. Printre darurile pe care le aduce se regăsesc și costume de cadână, pe care fetele din casă nu se sfiesc să le probeze. După ce îmbracă costumul primit, Lina Boască este încurajată de cei dragi să nu se oprească aici și să le ofere un dans din buric.

Arăți foarte bine! Arăți ca o cadână adevărată!”, spune Ana.

Trebuie să ne danseze din buric!”, completează Petru.

Lina se supune rugăminților celor prezenți și dă startul unui “bairam turcesc”. În timp ce soțul ei, Vasile (Sile) Boască - interpretat de Marian Râlea este ocupat cu narghileaua primită în dar, ea încinge atmosfera printr-un dans de senzație din buric. 

Cum va decurge petrecerea lor, telespectatorii vor putea vedea în cel de-al șaptelea episod al serialului “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară de la ora 20.00.

×
Subiecte în articol: adriana trandafir Fructul Oprit