x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film “Alt Love Building” , în decembrie

“Alt Love Building” , în decembrie

de Sebastian S. Eduard    |    22 Oct 2014   •   14:53
“Alt Love Building” , în decembrie

Filmul “Alt Love Building” de Iulia Rugină, cu Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă în distribuţie, va rula în premieră pe marile ecrane româneşti pe 26 decembrie.
Iulia Rugină, realizatoarea filmului “Love Building”, semnează şi de această dată scenariul filmului alături de Ana Agopian şi Oana Răsuceanu. “Alt Love Building” reprezintă primul lungmetraj realizat de Actoriedefilm.ro în colaborare cu reputatul director de imagine Vivi Drăgan Vasile.

Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă interpretează alături de 23 de absolvenţi ai şcolii Actoriedefilm.ro, una dintre surprizele rezervate publicului de “Alt Love Building” fiind apariţia actorului britanic Ben Cross, care va putea fi admirat în noua comedie.

Acţiunea filmului se desfăşoară la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion, la şase luni de la prima ediţie a taberei de reparat relaţii, prezentată în filmul “Love Building”. De data aceasta, personaje sunt nouă cupluri cu probleme şi trei terapeuţi cu probleme şi mai mari, care atunci când nu se şicanează se luptă cu demonii interiori şi problemele trecutului.
“Atmosfera este altfel, senzaţia este alta. Chiar dacă avem de-a face tot cu premisele din “Love Building”, acum filmul este unul mult mai apăsător. “Alt Love Building” nu se ia în serios ca şi primul, nu schimbă stilistici şi nu schimbă modul de a face filme. Este pur şi simplu o altă latură, mai întunecată, a primului “Love Building”“, argumentează Iulia Rugină, regizoarea filmului.

×