x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Ana Caragea trăiește prima experiență traumatizantă

Ana Caragea trăiește prima experiență traumatizantă

28 Mar 2018   •   14:22
Ana Caragea trăiește prima experiență traumatizantă

A crescut la Snagov alături de familia ei și a fost mereu protejată de cei dragi, care au încercat astfel s-o țină departe de orice situație care i-ar putea face rău. Prima ieșire în lume a Anei Caragea (interpretată de Cristina Ciobănașu) îi aduce și prima experiență care-și lasă puternic amprenta asupra ei. În această seară, de la ora 20.00, telespectatorii Antenei 1 vor avea parte de un episod al serialului “Fructul oprit” plin de emoții, intrigi și suspans.

Lipsa de experiență de viață o face pe Ana să trăiască momente cu un puternic impact emoțional. Crescută în sânul familiei până la vârsta majoratului, tânăra se lovește de o experiență neplăcută atunci când iese la prima întâlnire cu un băiat.

Invitat la petrecerea de logodnă a lui Alex cu Ella, Alin îi propune Anei să-și continue seara în oraș. Ei primesc acordul lui Tudor Caragea, care nu bănuiește nici o secundă ce pericol o pândește pe fiica sa.

Alin îi propune Anei să vadă orașul de sus, așa că ei ajung într-un hotel și își iau cameră la un etaj situat la mare înălțime pentru a admira astfel priveliștea.  Acolo, Alin profită de neatenția Anei și îi toarnă acesteia în paharul de vin un stupefiant cunoscut sub numele de “drogul violului”. Băutura își face repede efectul, iar câteva ore mai târziu, Ana se trezește aproape dezbrăcată, în pat, alături de Alin.

Eu nu sunt pregătită să intru singură în lumea asta!”, îi mărturisește Ana ulterior psihologului său, puternic afectată de cele întâmplate.  

Experiența marcantă o face pe Ana să apeleze la ajutorul Soniei. Deși, cele două nu au o relație apropiată, lucrurile se schimbă, după ce poartă o discuție sinceră, în urma căreia Ana povestește prin ce a trecut.

În această seară, de la ora 20.00, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări cum decurge prima întâlnire a Anei cu un băiat și cum o va schimba experiența trăită. Ce lucruri descoperă Tudor Caragea, care este sfatul pe care îl primește Ana din partea soției tatălui său, cum va evolua relația Soniei cu Alex, dar și cum va decurge petrecerea de logodnă a lui Alex cu Ella, aceastea sunt doar câteva secvențe din episodul 11 al serialului “Fructul oprit”, de diseară, de la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Ana Caragea Fructul Oprit