x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Ana Crețu, fiica lui Marian Râlea din ”Fructul oprit”, despre marele actor:  ”Nu i-am spus lucrurile astea niciodată, de teamă să nu fiu banală”

Ana Crețu, fiica lui Marian Râlea din ”Fructul oprit”, despre marele actor:  ”Nu i-am spus lucrurile astea niciodată, de teamă să nu fiu banală”

15 Ian 2018   •   15:23
Ana Crețu, fiica lui Marian Râlea din ”Fructul oprit”, despre marele actor:  ”Nu i-am spus lucrurile astea niciodată, de teamă să nu fiu banală”

Cel mai așteptat serial al acestui început de an, ”Fructul oprit”, va avea marea premieră diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, când telespectatorii îi vor putea urmări pe unii dintre cei mai mari actori ai României în prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone.

Marian Râlea, Adriana Trandafir și Ana Crețu formează familia Boască și, împreună, aduc un plus de savoare și umor serialului.

Pentru tânăra actriță Ana Crețu este, după cum chiar ea mărturisește, o bucurie și o onoare să joace alături de doi mari actori pe care îi admiră de foarte mulți ani. Mai mult, ea susține că, deși nu a îndrăznit să-i mărturisească lui Marian Râlea, el era preferatul ei în copilărie și l-a iubit așa cum mulți copii din generația ei l-au iubit pe Magician.

”Am bucuria de a avea doi părinți extraordinari în serial. Magi era preferatul nostru, al generației din care fac parte. El ne dădea senzația, ca și copii, că totul e posibil. Nu i-am spus lucrurile astea niciodată, de teamă să nu fiu banală, suntem mulți în generația "Eu pot, eu sunt magician". Pe doamna Trandafir o știu evident, de la teatru. Am admirat-o întotdeauna pentru explozia de energie adusă pe scenă. De când o cunosc, o admir mai mult. O persoană profesionistă și foarte generoasă. E foarte important pentru un tânăr actor să i se acorde încredere. Și cei doi au reușit să mă facă să mă simt foarte liniștită alături de ei. Sunt de un comic savuros, încerc să învăț cât pot de la ei,” spune Ana Crețu.

“Fructul oprit” va avea marea premierã diseară, de la ora 20:00, la Antena 1. Producția adună în distribuție mari actori ai României, Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin,  Mihai Călin, Alina Pușcaș, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Paul Chiribuță, Alina Chivulescu, și se poate mândri că este prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone.

Scenariul, ce are la bază un celebru roman turcesc, este transpus într-o manieră originală și cu mare încărcătură psihologică de Simona Macovei și Radu Grigore. Personajele pendulează între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit tentația devine tot mai mare. Dilema alegerilor corecte, trecute prin filtrul fiecărui personaj, stârnește adevărate revolte aduse la viață prin interpretarea de excepție a celor mai îndrăgiți actori din România.

×
Subiecte în articol: marian ralea Fructul Oprit