x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Andreea Ibacka, scene dramatice în “O grămadă de caramele“

Andreea Ibacka, scene dramatice în “O grămadă de caramele“

03 Oct 2017   •   18:47
Andreea Ibacka, scene dramatice în “O grămadă de caramele“

În episodul de astăzi (3 octombrie), de la ora 19.00, al serialului “O grămadă de caramele“, difuzat la Happy Channel, Paula (interpretată de Andreea Ibacka) decide să-și pună capăt zilelor. Ea îi transmite un ultim mesaj lui Emil (Andreas Petrescu), în care îi explică de ce a apelat la acest gest extrem.

Astăzi, de la ora 19.00, în serialul “O grămadă de caramele“, de la Happy Channel, Paula Iepuraș ajunge față în față cu Nora Șerban, soția bărbatului pe care ea îl iubește. Întâlnirea are loc în spital, acolo unde Nora și Emil vin să vadă cum se simte Geanina după accidentul de mașină suferit. Momentul o dă peste cap pe Paula, care văzându-l pe Emil în compania soției și a fiicei lor, Miruna, decide să renunțe la viață.

 Ajunsă în culmea disperării, Paula îi transmite lui Emil un ultim mesaj.

“Și când ai prezentat-o <>, lumea mea a încetat să existe, toate visele s-au spulberat, toate cuvintele tale nu mai au nici o valoare, dragă Emil! Dar nu, nu vreau să te simți vinovat, vreau să fii fericit cu familia ta foarte frumoasă. Și știu că nu vei fi fericit, decât dacă eu plec într-o lume mai bună. Să nu te superi, dar am lăsat numărul tău, pentru că nu am pe nimeni și nu aș vrea să mă îngroape Primăria. Și mai vreau ca înainte să-mi acopere sicriul, să fii ultimul care îmi sărută buzele reci ca marmura.”

Ce se va întâmpla cu Paula, ce decizie va lua Emil după toate cele întâmplate, telespectatorii vor afla urmărind episodul din această seară, de la ora 19.00, al serialului “O grămadă de caramele“, numai la postul de televiziune Happy Channel. Fii cu ochii pe Happy!

×
Subiecte în articol: Andreea Ibacka