x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Anne Hathaway, în negocieri pentru a o înlocui pe feminista Amy Schumer în filmul despre celebra păpuşă Barbie

Anne Hathaway, în negocieri pentru a o înlocui pe feminista Amy Schumer în filmul despre celebra păpuşă Barbie

25 Iul 2017   •   18:50
Anne Hathaway, în negocieri pentru a o înlocui pe feminista Amy Schumer în filmul despre celebra păpuşă Barbie

Anne Hathaway negociază cu Sony pentru a o interpreta pe celebra păpuşă Barbie şi a o înlocui astfel pe Amy Schumer, al cărei nume a fost iniţial implicat în acest proiect, au informat mass-media de specialitate citate de EFE. 

Potrivit The Hollywood Reporter, Hathaway ar putea fi cooptată în acest film odată cu regizorul Alethea Jones, care a fost ispitită să realizeze filmul. 

În decembrie anul trecut s-a anunţat că actriţa de comedie Amy Schumer va interpreta rolul principal în acest film despre Barbie, însă ea a fost nevoită să abandoneze proiectul în martie din cauza agendei prea încărcate. 

O sursă apropiată proiectului a dezvăluit că în acest film, a cărui premieră este prevăzută în ianuarie 2018, este vorba de o femeie care trăieşte în Barbieland şi care este expulzată din această lume deoarece nu este suficient de perfectă din cauza personalităţii sale excentrice şi pentru că nu se ajustează parametrilor societăţii în care trăieşte. 

Anne Hathaway a câştigat un Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru interpretarea sa în 'Les Misérables' (2012) şi a putut fi văzută curând în filmul 'Colossal', al regizorului spaniol Nacho Vigalondo. 

Numele actriţei este de asemenea vehiculat pentru a completa castingul viitorului film 'Ocean's Eight', un film derivat din populara saga de acţiune 'Ocean's Eleven', dar cu o distribuţie complet feminină.AGERPRES

×