x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Antena 1 difuzează astăzi şi mâine două producții Disney: ”Bambi” și ”Maleficent”

Antena 1 difuzează astăzi şi mâine două producții Disney: ”Bambi” și ”Maleficent”

28 Dec 2018   •   16:52
Antena 1 difuzează astăzi şi mâine două producții Disney:  ”Bambi” și ”Maleficent”

Antena 1 își invită telespectatorii ca în luna decembrie să creadă din nou în povești și să intre în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă alături de cele mai îndrăgite filme Disney.

În această seară, de la ora 20.00, Antena 1 va difuza filmul ”Bambi”, care a fost lansat în anul 1942, sub regia lui Samuel Armstrong, Graham Heid, Bill Roberts  şi care a primit trei nominalizări la Oscar.Un film clasic care urmărește aventurile unui pui de căprioară și ale prietenilor ei din pădure. Pa măsurã ce acesta crește, devine prieten cu alte animale din pădure și învață diferite lucruri necesare supraviețuirii și își găsește iubirea. Intr-o zi, când vin vanătorii, acesta trebuie întocmai ca și bravul său tată să învețe să conducă celelalte căprioare la loc sigur.

            Registrul serilor magice va continua mâine searã, de la 20:00 cu „Maleficent”, filmul lansat în anul 2014, care o are în rolul principal pe Angelina Jolie și este regizat de Robert Stromberg după un scenariu de Linda Woolverton. Maleficent prezintă povestea unei tinere vrăjitoare pe nume Maleficent, care trăiește pe tărâmul Moors și are niște aripi uriașe. Se împrieteneşte cu Stefan, iar la a 16-a lor aniversare, el îi acordă adevăratul sărut al dragostei. Pe lume există douã tărâmuri, Lumea oamenilor, plină de oameni egoiști și răi, și Moors, tărâmul plin de creaturi magice magnifice, un tărâm pe care oamenii îl invidiau pentru pacea și bunătatea sa. Maleficent nu a mai fost vizitată de către Stefan, dar după un timp, el o revizitează, ea îl iartă, și bea un lichid de la el. Acesta îi taie aripile și devine rege.

Maleficent vrea să se răzbune și când Stefan face un copil pe care o botează Aurora, Maleficent o blesteamă spunând cã atunci când va împlini 16 ani se va înțepa în fusul unei roți de tors și va cădea într-un somn adânc asemănător morții. Peste ani de zile, crescută de trei zâne și protejată de Maleficent, Aurora se împrietenește pe neașteptate cu ea, aceasta regretând că a blestemat-o. Aurora află că e blestemată, fuge la palat unde blestemul se adeverește și după încercarea nereușită a prințului de a o săruta, lui Maleficent care a încercat să rupă blestemul îi pare rău, o sărută pe frunte și aceasta se trezește, oferindu-i aripile înapoi, Maleficent înfrângându-l pe Stefan care cade după ce se agață de ea, zdrobit, totul revenind la starea inițială după acest punct culminant.

 

×