x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Avatar , la tine acasă

Avatar , la tine acasă

de Sebastian S. Eduard    |    25 Apr 2010   •   00:00
Avatar , la tine acasă

Capodopera lui James Cameroon, "Avatar", a intrat săptămâna aceasta şi pe piaţa home. De la 21 aprilie, "Avatar" este prezent în magazine pe format Blu-ray şi DVD. Ziua a fost special aleasă pentru a coincide cu cea de-a 40-a Zi a Pământului.

De la lansarea în cinematografe în decembrie anul trecut, "Avatar" continuă să facă istorie în industria filmului. Câştigător epic al Globului de Aur şi al Premiului Oscar, este filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu peste 2,6 miliarde de dolari în box office-ul mondial, dintre care 1,9 miliarde de dolari de pe pieţele internaţionale.

Regizorul James Cameron duce publicul într-o lume de neimaginat, unde un erou reticent porneşte într-o călătorie de izbăvire şi descoperire în timp ce duce o bătălie eroică pentru a salva o civilizaţie.

Scris de Cameron şi produs împreună cu vechiul său colaborator Jon Landau, "Avatar" îi are în distribuţie pe Sam Worthington, Zoë Saldana şi Sigourney Weaver, dar şi pe Stephen Lang, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi şi Joel David Moore.

×
Subiecte în articol: film