x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Benedict Cumberbatch a salvat un ciclist la Londra!

Benedict Cumberbatch a salvat un ciclist la Londra!

02 Iun 2018   •   18:05
Benedict Cumberbatch a salvat un ciclist la Londra!

Actorul britanic Benedict Cumberbatch, cunoscut pentru interpretarea detectivului Sherlock Holmes într-un popular serial TV şi a supereroului Doctor Strange în mai multe filme inspirate din universul benzilor desenate Marvel, a devenit un erou veritabil şi în viaţa reală, după ce a sărit în ajutorul unui ciclist care era agresat într-o manieră violentă de patru bărbaţi pe o stradă din centrul Londrei.

 

Starul britanic, în vârstă de 41 de ani, a oprit taxiul în care se afla şi a sărit în ajutorul unui ciclist care lucrează pentru compania Deliveroo, specializată în livrări de produse alimentare, în momentul în care acesta era atacat de patru agresori, a detaliat tabloidul The Sun.

"Ciclistul a avut noroc, Benedict este un supererou", a declarat pentru acelaşi cotidian Manuel Dias, şoferul taxiului Uber în care se afla actorul britanic. "Benedict a fost curajos şi altruist. Dacă nu ar fi intervenit, ciclistul ar fi putut să sufere răni grave", a adăugat acelaşi taximetrist.

Tentativa de jaf a avut loc pe Marylebone High Street, foarte aproape de Baker Street, stradă pe care a fost plasată reşedinţa fictivă a detectivului Sherlock Holmes. "Unul dintre agresori a încercat să fure bicicleta victimei, lovită cu pumnii in fata, în cap cu picioarele şi, apoi, a fost lovită din nou în cap cu casca sa", a precizat Poliţia Metropolitană londoneză, adăugând că incidentul a avut loc în noiembrie 2017.

"Nu au fost raportate obiecte furate. Victima nu a necesitat spitalizare. Nu a fost făcută nicio arestare", a adaugat institutia. Potrivit taximetristului Manuel Dias, actorul a alergat pe stradă în direcţia agresorilor strigând "lăsaţi-l în pace!". Apoi, starul britanic l-a tras dintre ei pe ciclistul căzut la pământ. Artistul a declarat pentru că nu se consideră un erou.

"Am făcut acel gest pentru că, ei bine, ştiţi, am simţit că trebuia să îl fac", a spus vedeta. Cumberbatch, personajul Sherlock Holmes din serialul "Sherlock" a jucat în producţii de succes, precum trilogia "The Hobbit", "Avengers: Infinity War" şi "The Imitation Game" - unde l-a interpretat pe celebrul savant britanic Alan Turing. AGERPRES

×