x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Blestemul omului lup

Blestemul omului lup

de Sebastian S. Eduard    |    13 Feb 2010   •   00:00
Blestemul omului lup

Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt, Hugo Weaving îţi dau întâlnire într-un horror de zile mari.



IInspirat de filmul clasic care a facut istorie în genul horror, "The Wolfman/Omul lup" merge la originile mitului unui om blestemat.

Sfârşitul
Copilăria lui Lawrence Talbot a luat brusc sfârşit în noaptea când i-a murit mama. După ce a părăsit orăşelul Victorian Blackmoor, unde nu se întâmpla niciodată nimic, preţ de zeci de ani a încercat să îşi revină şi să uite ce s-a petrecut în acea noapte. Dar când logodnica fratelui său, Gwen Conliffe (Emily Blunt), îl cheamă acasă pentru a o ajuta să-l găsească pe cel pe care îl iubea, Talbot se întoarce acasă pentru a începe căutările. Află că o creatură cu o forţă inumană şi cu o sete de sânge de nepotolit ucidea localnicii şi că în orăşel sosise un inspector de la Scotland Yard, pe numele lui Aberline (Hugo Weaving), ca să înceapă o investigaţie.

Pe măsură ce începe să pună laolaltă piesele unui terifiant puzzle, aude despre un blestem străvechi care îl transformă pe cel atins în vârcolac atunci când e lună plină. Acum, dacă are o şansă de a stopa crimele şi de a proteja femeia de care s-a îndrăgostit, Talbot va trebui să distrugă creatura periculoasă care bântuie pădurea din jurul oraşului Blackmoor. Dar, pe măsură ce se afundă în vânătoare, Talbot, un bărbat torturat de trecut, îşi descoperă o latură pe care niciodată nu îşi imaginase că o are.

Nou pe DVD
5545-113797-ihatevalentinesday.jpgUrăsc Ziua Îndragostitilor

Nia Vardalos interpretează rolul unei vânzătoare de flori care visează la povestea de iubire perfectă. După divorţul părinţilor ei, relaţiile serioase sunt pentru ea un scop greu de atins, aşa că preferă să trăiască iubirea după nişte reguli proprii. După fiecare cinci întâlniri cu un bărbat, aceasta pune punct fără să ofere explicaţii. În ziua de Sfântul Valentin, Genevieve îl cunoaşte pe Greg, un tip seducător. Dacă la început ea joacă după propriile reguli, îşi dă seama mai apoi că s-a îndrăgostit de acesta şi îşi doreşte mai mult.

5545-113798-whiteout_packshot.jpgCoşmarul Alb
Carrie Stetko este ofiţer federal detaşat la staţia de cercetare de la Polul Sud. Aceasta îşi dă demisia şi vrea să plece, însă, chiar înainte de a începe noaptea polară, este descoperit un cadavru. Prima investigaţie criminalistică din istoria Cercului Arctic este pe cale să  înceapă, Carrie rămânând să descopere misterul acesteia. Ceea ce nu ştie este că acest asasinat face parte dintr-un mister vechi de peste 60 de ani, iar criminalul este dispus să mai facă şi alte victime pentru a-şi proteja secretul. O adaptare cinematografică după un graphic novel.

×
Subiecte în articol: film