x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Brad Pitt şi Halle Berry, un nou cuplu la Hollywood?

Brad Pitt şi Halle Berry, un nou cuplu la Hollywood?

03 Feb 2018   •   13:20
Brad Pitt şi Halle Berry, un nou cuplu la Hollywood?

Zvonurile privind o presupusă relaţie amoroasă între Brad Pitt şi Halle Berry au apărut după ce actorii au fost văzuţi luând masa împreună la un restaurant, scrie ziarul spaniol La Vanguardia in versiunea sa online.

 

Potrivit tabloidului australian NW, inima lui Brad Pitt bate din nou pentru o femeie frumoasă, nimeni alta decât actriţa Halle Berry. Cei doi actori "au avut, se pare, mai multe întâlniri secrete într-unul din bungalow-urile de la Hotel Bel-Air''. "Este prematuri sa vorbim de certutidini, dar lucrurile merg bine, deocamdata, iar Brad o consideră absolut uimitoare", a afirmat, sub acoperirea anonimatului, interlocutorul tabloidului mentionat.

Potrivit acestuia, scanteia s-ar fi aprin intre cele două vedete de la Hollywood în urmă cu doi ani, cand amândoi erau insa implicaţi în alte relaţii. "Legătura exista. Brad este cu adevărat genul lui Halle, iar el o apreciază foarte mult, astfel încât nu este surprinzător că au decis să petreacă timpul împreună".

După despărţirea de Angelina Jolie, actorului i s-au atribuit mai multe iubite, printre care artista franceză Marion Cotillard. Ultima presupusa relaţie ar fi cea cu Ella Purnell, mai tânără cu 32 de ani decât Brad şi care a interpretat-o pe adolescenta Jolie în filmul "Maleficent". Dar Purnell a dezminţit categoric aceste speculatii.

Până când Brad Pitt şi Halle Berry nu vor face un anunţ oficial nu se va şti dacă este vorba de o relaţie amoroasă. Însă, totul pare să indice că la mijloc este o poveste de dragoste care ar putea deveni realitate, încheie La Vanguardia. AGERPRES

×