x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Călin Peter Netzer: E un premiu pe care Dana Bunescu îl merită pe deplin

Călin Peter Netzer: E un premiu pe care Dana Bunescu îl merită pe deplin

19 Feb 2017   •   08:50
Călin Peter Netzer: E un premiu pe care Dana Bunescu îl merită pe deplin

Regizorul peliculei "Ana, mon amour", Călin Peter Netzer, a declarat, pentru AGERPRES, că premiul primit de Dana Bunescu pentru montajul filmului este unul pe care aceasta îl merită pe deplin. 


Dana Bunescu a primit, sâmbătă seara, Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin. 

"Ne-am bucurat foarte tare pentru Dana pentru că premiul a fost pentru contribuţia artistică deosebită. E un premiu pe care-l merită pe deplin şi mă bucur foarte tare. Sincer să fiu, nu m-am aşteptat", a spus Călin Peter Netzer. 

Distincţia a fost acordată Danei Bunescu pentru montajul filmului "Ana, mon amour", care este analiza unei poveşti de dragoste, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu. 

"Ana, mon amour'' a fost proiectat în premieră mondială vineri seara în cadrul competiţiei oficiale a prestigiosului festival de la Berlin, pe marile ecrane din România putând fi vizionat începând din 3 martie.

Scenariul este semnat de Călin Peter Netzer, Cezar Paul Bădescu şi Iulia Lumânare şi a fost inspirat de romanul ''Luminiţa, mon amour'' scris de Cezar Paul Bădescu.

Ana, mon amour (official trailer) / Un film de Cãlin Peter Netzer

×
Subiecte în articol: calin peter netzer