x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Care este originea numelui actorului Conrad Mericoffer

Care este originea numelui actorului Conrad Mericoffer

17 Apr 2018   •   18:50
Care este originea numelui actorului Conrad Mericoffer

Obișnuiește să trezească curiozități încă de la prezentare, numele lui atrăgând de multe ori întrebări asupra apartenenței sale. Conrad Mihai Mericoffer, actorul care îl interpretează pe Mihai Lăzărescu în serialul “Fructul oprit”, difuzat miercurea de la ora 20.00 la Antena 1, are rădăcini pe care puțini le cunosc.

Străbunica era rusoaică, iar străbunicul austriac. Conrad vine de la străbunicul, Mihail de la bunicul.”, povestește tânărul actor, care poate fi urmărit în serialul de la Antena 1, în cadrul căruia el și Alina Pușcaș sunt soț și soție.

“<< Fructul oprit >> este cel mai important proiect de televiziune pe care l-am făcut până acum și de care mă bucur foarte mult. Mihai Lăzărescu – personajul meu este un băiat liniștit. Este total la polul opus față de cum sunt eu, ceea ce este o provocare pentru mine ca actor să mă situez la polul acela și să îmi joc rolul cât mai bine.”, spune acesta.

Pasiunea pentru actorie a început pentru Mihai încă din perioada liceului, când a început să meargă la spectacole de teatru. Nu a mai durat mult până când a ajuns și el pe scena teatrului, fiind premiat în 2011 cu Uniter pentru debut.

Mergeam foarte des la teatru, încă de când a început să mă preocupe actoria, de pe la 15 ani. Făceam cursuri de actorie la Școala de Artă și mi-am dat seama că asta vreau să fac. Mă distrez, îmi place acest domeniu, este foarte frumos!”, mărturisește Conrad, care poate fi urmărit de telespectatorii Antenei 1, miercurea, de la ora 20.00, în “Fructul oprit”, serialul produs și regizat de Ruxandra Ion.  

×
Subiecte în articol: Conrad Mericoffer