x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Câştigă un zbor cu elicopterul deasupra Bucureştiului

Câştigă un zbor cu elicopterul deasupra Bucureştiului

23 Apr 2010   •   00:00

Filmul "Avatar", regizat de James Cameron, va fi distribuit global pe Blu-ray şi DVD începând cu 22 aprilie, anunţă Twentieth Century Fox Home Entertainment şi Odeon România, pentru a coincide cu a 40-a aniversare a Zilei Pământului.

Cei care cumpără filmul în perioada 22-24 aprilie din magazinele Diverta au şansa să câştige o serie de premii Avatar sau marele premiu, un zbor cu elicopterul deasupra Bucureştiului. Câştigătorii vor fi anunţaţi sâmbătă, 24 aprilie, la ora 18:00, în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Băneasa Shopping City.  

De la lansarea în cinematografe în decembrie anul trecut, "Avatar" continuă să facă istorie în industria filmului. Câştigător epic al Globului de Aur şi al Premiului Oscar, este filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu peste 2,6 miliarde de dolari în box office-ul mondial, dintre care 1,9 miliarde de dolari de pe pieţele internaţionale. Scris de James Cameron şi produs împreună cu vechiul său colaborator Jon Landau, pelicula îi are în distribuţie pe Sam Worthington, Zoë Saldana şi Sigourney Weaver, dar şi pe Stephen Lang, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi şi Joel David Moore.

×
Subiecte în articol: film