x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Ce ar fi fost Marius Florea Vizante, interpretul lui Ducu din Liber ca pasărea cerului, dacă nu se făcea actor

Ce ar fi fost Marius Florea Vizante, interpretul lui Ducu din Liber ca pasărea cerului, dacă nu se făcea actor

14 Apr 2019   •   21:45
Ce ar fi fost Marius Florea Vizante, interpretul lui Ducu din Liber ca pasărea cerului,  dacă nu se făcea actor

Dacă nu ar fi devenit actor, Marius Florea Vizante, interpretul lui Ducu, din serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, care începe duminică, 21 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, crede că și-ar fi ales o meserie din zona de deservire a populației. “Pe mine tot timpul m-a atras chestia asta, de bucătar, ospătar, chelner, șef de sală. De asemenea, de când eram mic, eu făceam prezentările la orice fel de spectacol sau serbare, eram miezul chestiunii. Deci dacă nu aș fi luat-o pe calea creației artistice, cred că aș fi lucrat undeva în zona de deservire a populației, pe partea de gastronomie”, spune Marius Florea Vizante.

Actorul care în serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, de la Antena 1, îl va întruchipa pe Ducu Popescu, un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde serviciul, casa, mașina și e pe cale să fie părăsit de soție, mărturisește că există destule asemănări între el și personaj. “Suntem cam pe la aceeași vârstă, ne punem cam aceleași întrebări - ce am făcut cu viața noastră, oare am făcut bine până aici -, și eu, și Ducu avem copii, soție, o casă de întreținut și o slujbă de dus la bun sfârșit. Sunt asemănări. E mult din mine în Ducu și din frământările mele, mai ales din cele care au și o undă de ridicol sau de ironie. Mi-aș dori să cred că eu sunt totuși un pic mai izbutit decât el”, mai spune Vizante.

Serialul Liber ca pasărea cerului, cu Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante în rolurile principale, începe duminică, 21 aprilie, la Antena 1, și este o savuroasă comedie de situații care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu și Orlando. Cei doi se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză. Atât pentru Orlando (Ștefan Bănică), un pierde-vară pentru care viața este o nesfârșită aventură, cât și pentru Ducu (Marius Florea Vizante), un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde serviciul, casa, mașina și e pe cale să divorțeze, libertatea pare să aibă sensuri diferite.

Din distribuția serialului mai fac parte Jojo – Cătălina Grama (Stela, sora lui Ducu), Andreea Samson (Dora, soția lui Ducu), Adrian Anghel (Ariciu’, bun prieten cu Orlando), Laila Abdel Hafiz, Alma Costin (Tatiana și Mia, prietene și vecine cu Orlando) și copiii Luminița Cercel și Tiberiu Herdea (copiii lui Ducu). De asemenea, în fiecare episod vor exista invitați speciali. Regia serialului este semnată de Răzvan Săvescu, iar producători sunt Ducu Ion și Cătălin Cățoiu.

 

×