x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film CONCURS. Câştigă bilete la filmul "Goana după aur"

CONCURS. Câştigă bilete la filmul "Goana după aur"

03 Feb 2017   •   15:18
CONCURS. Câştigă bilete la filmul "Goana după aur"

Kenny Wells (Matthew McConaughey), un prospector disperat, por­neşte în căutarea aurului prin jungla nemiloasă din Indonezia. Pe cât de greu a fost să găsească preţiosul metal, pe atât de dificil e să îl păstreze după mul­tiplele peripluri pe Wall Street.

 

CUM PARTICIPI

Jurnalul Naţional şi Freeman Entertainment te invită la film! Trimite un e-mail pe adresa concurs@jurnalul. ro, cu răs­punsul corect la întrebarea “În ce ţară face Kenny Wells prospecţiuni?” şi poţi câştiga o invitaţie de două persoane la acest thriller. Biletele sunt valabile la Cine Globe din Auchan. Câștigătoa­rea de săptămâna trecută este Alina Stancu.

 

ALTE LANSARI DE FILME

La drum cu tata

Arad, 1968: Fra­ții Mihai și Emil, de origine româno-ger­mană, pleacă îm­preună cu tatăl lor bolnav spre Dresda, singurul loc unde acesta poate fi operat. Însă Pri­măvara de la Praga îi blochează în Germania, astfel că aceştia rămân fără voie şi com­pet nepregătiţi în Occident.

Viața mea de Dovlecel

După dispariția mamei lui, Dovlecel se împrietenește cu Raymond, ofițerul de poliție care îl va însoți către noua lui viață la casa de copii. Cu ajutorul lui Raymond și al noilor prieteni, Dovlecel va în­văța să aibă încredere în ceilalți și chiar va realiza ce înseamnă dra­gostea.

Resident Evil: Capitolul final

Alice (Milla Jovovich) este o supravie­ţuitoare din războiul omenirii cu cei întorşi din morţi. Ea trebuie să se ducă înapoi acolo unde a început coşmarul, locul unde Corporaţia Umbre­lla îşi strânge forţele pentru lovitura de graţie împotriva supravieţuitorilor apo­calipsei.

Cu toţii la surf 2: Mania valurilor

Cody, Chicken Joe și Lani se întorc pe marile ecrane pentru cea mai spectaculoasă aventură! Cea mai radicală echipă de surferi îi pune la încercare pe Cody și pe gaș­ca lui și îi învață ce înseamnă efortul de echipă pe drumul spre cel mai legendar loc pentru surf de pe planetă.

×