x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film CONCURS. Câştigă bilete la filmul "Legea nopţii" 

CONCURS. Câştigă bilete la filmul "Legea nopţii" 

13 Ian 2017   •   14:39
CONCURS. Câştigă bilete la filmul "Legea nopţii" 

Jurnalul Naţional şi Free­man Entertainment te invită la film! Trimite un e-mail pe adresa concurs@ jurnalul.ro, cu răspunsul corect la întrebarea “Cine a scris şi a regizat filmul «Legea Nopţii»?” şi poţi câştiga o invitaţie de două per­soane la această dramă. Biletele sunt valabile la Cine Globe din Auchan. Câș­tigătorii de săptămâna tre­cută sunt Octavia Manuela Rinja şi Mihaela Nicolau.

 

Legea nopţii

Scris şi regizat de Ben Affleck, “Legea nopţii” se desfăşoară în era prohibiţiei, la mijlocul anilor '20, când traficul ilegal de alcool punea toată pute­rea în mâinile bandelor de gangsteri, iar autoritățile nu mai puteau ţine pasul. Chiar şi Joe, fiul inspectorului Poliţi­ei din Boston, renunţase de mult la rigorile legii şi se bucura de bene­ficiile pe care i le aducea viaţa de infractor.

 

Alte lansări

 

Aterizare forţată!

Polițistul de frontieră José Fernan­dez mai are o singură extrădare de efectuat înainte de promovarea la secția de criminalistică. Însă deținutul său, Akim, este confundat cu un potențial terorist și urcat în­tr-un avion spre Kabul. Ceea ce părea a fi o călătorie de rutină ia o întorsătură nebunească.

The Salesman

Forțați să își schimbe locuința din cauza lucrărilor care au loc în clădirea învecinată, Emad și Rana se mută într-un apartament în centrul Teheranului. Un incident care are legătură cu fostul chiriaş va schimba dramatic viața tânărului cuplu.

Jackie

Filmul urmărește drama primei-doamne a Statelor Unite în cele patru zile de după asasi­narea președintelui John F. Kennedy, petrecută în 1963, în Dallas. Este o perioadă în care Jackie a pierdut “iubirea vieții sale”, dar a câștigat “dragostea unei întregi națiuni”.

×