x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Concurs. Câştigă bilete la "Power Rangers"!

Concurs. Câştigă bilete la "Power Rangers"!

08 Apr 2017   •   20:15
Concurs. Câştigă bilete la "Power Rangers"!

Power Rangers

Producţia Lionsgate “Power Rangers” urmă­reşte aventura a cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali şi trebu­ie să salveze întreaga planetă de sub ameninţarea unei forţe extraterestre. Desti­nul i-a ales, iar ei sunt singurii care pot înfrunta pericolul.

 

Cum participi

Jurnalul Naţional şi Freeman Entertainment te invită la film! Trimite un e-mail pe adresa concurs@jurnalul. ro, cu răspunsul corect la întrebarea “Câţi mem­bri are echipa «Power Rangers»?” şi poţi câş­tiga o invitaţie de două persoane la acest film cu supereroi. Biletele sunt valabile la Cine Globe din Auchan. Câştigă­torul de săptămâna trecută este Dan Vasile.

 

 

Alte lansări ale săptămânii

Fugi!

Chris și iubita sa, Rose, au ajuns în relația lor la etapa în care acesta urmează să-i cunoască pe părin­ții fetei. La început, Chris crede că ama­bilitatea exagerată a părinților lui Rose este doar emoție, dar o serie de descoperiri bizare și tulbu­rătoare îi dezvăluie un adevăr cumplit, de neimaginat.

 

Școala iepurașilor

Max, un iepure de oraș, ajun­ge din întâmplare într-o școală de modă veche, de unde nu poate ple­ca până nu deprinde arta unui ade­vărat iepure de Paște. Programul de pregătire este sever, dar are norocul de a o avea alături pe Emmy. Lupta cu vulpile nu face decât să-i testeze curajul şi încrederea în prieteni.

Viva

Jesus își câștigă existența prestând servicii de machiaj pentru o trupă de travestiți. La un moment dat, i se oferă șansa de a urca pe sce­nă, însă un străin iese din mulțime și îl lovește. Acesta este chiar tatăl său, absent din viața lui timp de 15 ani. Cei doi luptă să devină din nou o familie.

 

×
Subiecte în articol: Power Rangers