x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Concurs! Răspunde corect şi câştigă bilete la film

Concurs! Răspunde corect şi câştigă bilete la film

24 Feb 2017   •   09:27
Concurs! Răspunde corect şi câştigă bilete la film

Hai să ne batem

În ultima zi de școală, timidul profesor de engleză Andy încearcă să nu-și piardă calmul din cauza farselor deplasate pe care le fac absolvenţii. Însă lucrurile se înrăutăţesc atunci când intră în conflict cu cel mai dur și fioros coleg, Ron (Ice Cube) care îl provoacă la duel după ore.

Copacul cu poveşti

O poveste emoționantă a unui băiat cu o copilărie umbrită de boala gravă a mamei sale și vizitele nocturne ale unui monstru milenar. Cu ajutorul acestui prieten ciudat, Conor va descoperi compasiunea, dragostea și câțiva aliați pe care se va putea baza necondiționat, în ciuda greutăților care îl încearcă.

Cum participi

Jurnalul Naţional şi Freeman Entertainment te invită la film! Trimite un e-mail pe adresa concurs@jurnalul. ro, cu răspunsul corect la întrebarea “Cine aduce în România cele două filme?” şi poţi câştiga o invitaţie de două persoane la unul dintre ele. Biletele sunt valabile la Cine Globe din Auchan. Câștigătorul de săptămâna trecută este Victoraş Popescu.

 

Alte lansări ale săptămânii

T2: Trainspotting 2

În ultimii 20 de ani s-au schimbat multe, dar tot atât de multe rămân neschimbate. Mark (Ewan McGregor) revine în singurul loc pe care-l poate numi “acasă”. Îl așteaptă vechi prieteni, dar și vechi apucă- turi: durerea, răzbunarea, ura, dorul, teama, regretul, heroina și pericolul mortal.

Rock Dog

Un mastiff tibetan un pic naiv, dar plin de entuziasm, por - nește într-o că- lătorie plină de peripeții după ce dă din întâmplare peste un aparat de radio, convins că are stofă de rocker și că va face carieră de muzician

×