x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Criss și Vlad, nuntă ca-n povești în “O grămadă de caramele”

Criss și Vlad, nuntă ca-n povești în “O grămadă de caramele”

10 Oct 2017   •   21:09
Criss și Vlad, nuntă ca-n povești în “O grămadă de caramele”

Ultimul episod din “Blestemul” (prima parte a trilogiei “O grămadă de caramele”), difuzat aseară la postul de televiziune Happy Channel, a fost plin de emoție și momente spectaculoase! Miruna (Cristina Ciobănașu) și Victor (Vlad Gherman) au avut parte de o nuntă ca-n povești, în compania celor dragi.

După numeroase obastacole, Miruna și Victor au reușit să-și oficializeze relația. Au trecut peste piedicile celorlalți și au trăit cel mai frumos eveniment din viața lor, nunta.

Ceremonia s-a desfășurat în aer liber, iar peisajul și aranjamentele florale au creat un decor de vis, de care s-au bucurat îndrăgostiții și invitații lor, îmbrăcați special pentru acest eveniment.

Finalul miniseriei “Blestemul” i-a adus împreună pe cei doi protagoniști, însă povestea acestora și a celorlalte personaje nu se termină aici! “O grămadă de caramele” continuă din 16 octombrie cu “Păcatul”, cea de-a doua parte a trilogiei. În fiecare luni și marți, de la ora 19.00, numai la postul de televiziune Happy Channel! Fii cu ochii pe Happy!

×