x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Cu cât se vând două case în care s-a filmat serialul Breaking Bad

Cu cât se vând două case în care s-a filmat serialul Breaking Bad

30 Iul 2015   •   12:57
Cu cât se vând două case în care s-a filmat serialul Breaking Bad

O agenţie imobiliară a scos la vânzare două din casele în care s-a filmat serialul de succes 'Breaking Bad' în Albuquerque (New Mexico, SUA), deşi laboratorul de metanfetamină, avertizează ironic anunţul, "nu este inclus" în contract, relatează EFE.

Cea mai importantă este casa în care locuia Jesse Pinkman, personajul interpretat de actorul Aaron Paul, pe care acesta a cumpărat-o în sezonul trei cu banii obţinuţi împreună cu partenerul său Walter White (Bryan Cranston), din fabricarea şi vânzarea drogurilor.

Casa cu două etaje, de 325 metri pătraţi şi patru camere, este amplasată în apropiere de Country Club din Albuquerque şi costă 1,6 milioane de dolari. Iubitorii serialului vor recunoaşte uşor casa în care Pinkman dădea petreceri sau avea întâlniri cu traficanţii, deşi interiorul a fost schimbat.

Agenţia imobiliară a scos la vânzare pentru 2,65 de milioane de dolari şi vila lui Elliott şi Gretchen Schwartz (Adam Godley şi Jessica Hecht), foştii parteneri ai lui White pe care acesta îi ameninţă cu moartea în ultimul sezon. Casa se află în zona din Albuquerque, numită North Valley, are peste 600 de metri pătraţi, dar este construită pe o suprafaţă de peste 8.000 de metri.

Deşi s-a încheiat în 2013, Albuquerque a devenit loc de pelerinaj pentru iubitorii acestui serial cult care vin să viziteze locurile în care a fost filmat.

×
Subiecte în articol: Breaking Bad case de vanzare