x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Detalii din viețile personale ale celor mai iubiți actori din serialul GAME OF THRONES

Detalii din viețile personale ale celor mai iubiți actori din serialul GAME OF THRONES

07 Oct 2015   •   11:54
Detalii din viețile personale ale celor mai iubiți actori din serialul GAME OF THRONES

Sunt tineri, populari și joacă în cel mai iubit serial al momentului. Potrivit www.elmundo.es, acestea sunt cele mai surprinzătoare detalii din viețile personale ale celor mai îndrăgiți actori din „Game of Thrones”. 


Lena Headey/ Cersei Lannister

În Game of Thrones, Lena Headey este Cersei, regina tirană, mama exagerat de protectoare și, în general, o persoană fără principii. În ceea ce privește viața personală, despre vedeta britanică se știe că s-a întâlnit cu Johnny Cicco, Jason Flemyng și, conform anumitor surse, și cu Jerome Flynn (Bronn din „Game of Thrones”). Headey și-a dorit o relație stabilă cu Peter Paul Loughran cu care s-a căsătorit, dar din păcate, norocul nu a fost de partea ei și în 2013 au divorțat. Cei doi au un fiu de 5 ani, Wylie.


Emilia Clarke/ Daenerys

Lista bărbaților cu care a fost asociată Emilia Clarke de-a lungul timpului este scurtă. Despre tânăra actriță se știe că a avut o relație cu Seth MacFarlane în 2012 și ulterior cu Jai Courtney. Atât Emilia cât și Jai au fost evazivi și rezevați și au refuzat să ofere presei prea multe detalii despre legătura lor. Aceștia s-au „apărat” susținând că orarul și filmările nu le permite să „iasă cu cineva”.


Peter Dinklage/ Tyrion Lannister

Peter Dinklage a fost prima opțiune a lui George R.R. Martin pentru rolul lui Tyrion Lannister, personajul cu care autorul cărților rezonează cel mai bine. Experimentatul actor care suferă de nanism este vegan de la 16 ani, este căsătorit cu Erica Schmidt, regizor de teatru și au impreună o fetiță, Zelig.


Nicolaj Coster-Waldau/ Jamie Lannister

Nicolaj Coster-Waldau și-a dovedit talentul în Hannibal, House of Cards, iar în Game of Thrones joacă rolul lui Jaime Lannister, cel mai faimos cavaler din cele 7 Regate. Din această postură este probabil unul din cele mai detestate și invidiate personaje. Jaime este fratele geamăn al reginei Cersei, cu care are o relație incestuoasă. În realitate, Waldau are o viața mai mult decât normală: este căsătorit cu o cântăreață din Groenlanda, Nukaka, au două fiice, Filippa și Safina și doi câini. Aceștia locuiesc în țara natală a actorului, în capitala Copenhaga.


Kit Harington/ Jon Snow

Jon Snow este, probabil, preferatul telespectatoarelor. Bastardul lui Ned Stark nu interacționează cu foarte multe femei în serial. În viața reală, Kit Harington a oferit subiecte presei când a început o relație cu iubita din serial, Rose Leslie. În ciuda faptului că ulterior s-au despărțit, au rămas buni prieteni.


×
Subiecte în articol: Game of Thrones jon snow