x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Doinița Oancea s-a inspirat din propria copilărie pentru rolul din ”Fructul oprit”

Doinița Oancea s-a inspirat din propria copilărie pentru rolul din ”Fructul oprit”

13 Ian 2018   •   21:40
Doinița Oancea s-a inspirat din propria copilărie  pentru rolul din ”Fructul oprit”

Îndrăgita actriță Doinița Oancea revine pe micile ecrane în cadrul serialului ”Fructul oprit”, care este produs de Ruxandra Ion și va avea marea premieră luni, pe 15 ianuarie, de la ora 20.00 la Antena 1.

Doinița susține că rolul Tanței, menajera familiei Caragea, este o provocare pentru ea, fiind pentru prima dată când interpretează un astfel de personaj, însă o ajută foarte mult propriile experiențe din copilărie.

”Tanța lucrează în casa familiei Caragea. Este isteață, atentă și cu “auz bun”! Aude tot, stie tot. Este foarte curioasă și atunci nu îi este greu să fie atentă la toate discuțiile din casă și toate detaliile. Nu a fost nevoie de o documentare specială pentru un astfel de personaj. Mama a fost bucătar chef  în câteva ambasade, pe vremea când eu eram copil, așa că am văzut ceva menajere la viața mea”, spune râzând Doinița Oancea.

“Fructul oprit” va avea marea premierã luni, 15 ianuarie, de la ora 20:00, la Antena 1. Producția adună în distribuție mari actori ai României, Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin,  Mihai Călin, Alina Pușcaș, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Paul Chiribuță, Alina Chivulescu, și se poate mândri că este prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone.

Scenariul, ce are la bază un celebru roman turcesc, este transpus într-o manieră originală și cu mare încărcătură psihologică de Simona Macovei și Radu Grigore. Personajele pendulează între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit tentația devine tot mai mare. Dilema alegerilor corecte, trecute prin filtrul fiecărui personaj, stârnește adevărate revolte aduse la viață prin interpretarea de excepție a celor mai îndrăgiți actori din România.

×
Subiecte în articol: doinita oancea Fructul Oprit