x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Doliu în familia actorului Cuba Gooding Jr.

Doliu în familia actorului Cuba Gooding Jr.

21 Apr 2017   •   13:06
Doliu în familia actorului Cuba Gooding Jr.

Cântăreţul de soul Cuba Gooding, tatăl actorului Cuba Gooding Jr., a murit joi în Los Angeles, la 72 de ani, a informat site-ul de specialitate TMZ citat de EFE. Cuba Gooding a fost găsit fără suflare în maşina lui parcată pe Woodland Hills, un cartier din nord-estul Californiei. Autorităţile încă nu au dezvăluit cauza decesului, deşi TMZ asigură că ar fi putut fi cauzată de o supradoză.

Gooding s-a evidenţiat prin timbrul vocii sale înalte şi calde în trupa de soul The Main Ingredient, care a devenit cunoscută în anii 70 datorită mai ales şlagărului 'Everybody Plays the Fool'. 

Deşi nu a atins aceeaşi notorietate ca alături de trupa The Main Ingredient, artistul şi-a lansat cariera solo în 1978 cu albumul 'The First Cuba Gooding Album', relatează Agerpres.

Cântăreţul era tatăl lui Cuba Gooding Jr., câştigător al premiului Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar în filmul 'Jerry Maguire' (1996) şi cunoscut de asemenea din filmul 'Men of Honor' (2000) şi pentru participarea sa la serialul 'American Crime Story: The People v. O.J. Simpson'.

×
Subiecte în articol: doliu cuba gooding jr.