x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Eddie Redmayne şi soţia lui Hannah aşteaptă al doilea copil

Eddie Redmayne şi soţia lui Hannah aşteaptă al doilea copil

02 Noi 2017   •   21:45
Eddie Redmayne şi soţia lui Hannah aşteaptă al doilea copil

Actorul britanic Eddie Redmayne, cunoscut şi pentru rolul din filmul "Fantastic Beasts and Where to Find Them", a anunţat miercuri că soţia sa Hannah, este însărcinată cu al doilea copil, relatează joi agenţia de ştiri UPI.

"Eddie şi Hannah Redmayne sunt încântaţi să confirme că aşteaptă al doilea copil", a declarat un reprezentant al actorului pentru People.

Hannah a declanşat speculaţii anterior în cursul zilei când a apărut alături de Eddie Redmayne în Londra, potrivit Us Weekly. Ea a părut să resimtă o lovitură din partea copilului în timp ce participa la un eveniment împreună cu câştigătorul premiului Oscar.

Redmayne şi Hannah au deja o fetiţă de 16 luni pe nume Iris Mary, care s-a născut în iunie 2016. Actorul a spus la emisiunea lui Ellen DeGeneres că faptul de a fi părinte "merită pe deplin" lipsa somnului.

"Înainte să fii părinte auzi oamenii vorbind despre faptul că nu dorm suficient, iar apoi devii deodată acel tip care pluteşte într-o stare de permanentă oboseală, cu o perfuzie de cofeină. Este un lucru uimitor atunci când este trei noaptea şi te duci la el aproape furios şi apoi îţi oferă un zâmbet şi îţi rupe puţin inima şi merită pe deplin", a spus vedeta.

Redmayne a jucat rolul lui Newt Scamander în filmul "Fantastic Beasts and Where to Find Them", a cărui acţiune se desfăşoară în universul Harry Potter. El va relua acest rol într-un sequel care urmează să ajungă în cinematografe în noiembrie 2018.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Eddie Redmayne