x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Episodul ”Amenințarea fantomei”, primul din seria completă ”Războiul Stelelor”, va fi difuzat duminică, la Antena 1

Episodul ”Amenințarea fantomei”, primul din seria completă ”Războiul Stelelor”, va fi difuzat duminică, la Antena 1

21 Oct 2017   •   09:58
Episodul ”Amenințarea fantomei”, primul din seria completă ”Războiul Stelelor”,  va fi difuzat duminică, la Antena 1

Surpriză de proporții pentru fanii celebrului film ”Star Wars”- ”Războiul stelelor”. Începând de duminică, 22 octombrie, de la ora 23.00, Antena 1 va difuza, în premieră națională, seria completă ce cuprinde toate cele șapte episoade lansate până în prezent ale faimoasei francize epice ştiinţifico-fantastică creată de George Lucas.

Seria de filme Star Wars- Războiul Stelelor are milioane de fani în lumea întreagă și este a doua serie cu cele mai mari încasări din lume, după Harry Potter.

Antena 1 va difuza întreaga serie ținând cont de firul epic, astfel că primul episod pe care telespectatorii îl vor vedea duminica aceasta este ”Amenințarea Fantomei” – ”The Phantom Menace”.

”Amenințarea Fantomei” este un prequel care a apărut pe marile ecrane la 22 de ani după difuzarea  primului episod ”O nouă speranță”.

”Amenințarea Fantomei” este episodul în care se descriu începuturile primilor cavaleri Jedi și ale Forței. Povestea primului episod din cea mai frumoasă saga a viitorului începe în momentul în care Federația Interstelară închide toate rutele către planeta Naboo.

”Amenințarea fantomei” este o capodoperă cinematografică atât datorită talentului fenomenal al lui George Lucas și al actorilor care joacă în acest episod, dar și datoriă efectelor speciale.

O altă surpriză de care fanii ”Star Wars” se bucură odată cu difuzarea primului episod este un super concurs organizat pentru telespectatorii Antena 1 care au cont pe AntenaPlay.

Așadar, fanii ”Războiul Stelelor” care sunt şi abonaţi AntenaPlay, începând de duminică, de la ora 23.00, vor avea parte de un concurs cu premii pe măsură. Tot ceea ce trebuie să facă aceaştia este să intre pe AntenaPlay.ro/razboiulstelelor, să răspundă la întrebarea "Ce înseamnă pentru tine experiența Războiul Stelelor?", demonstrând astfel că sunt fani adevăraţi.

Cel mai creative 3  răspunsuri  vor primi câte unul dintre cele 3 kit-uri cu premii originale Star Wars: sabie, lego tematic și carte.  

×
Subiecte în articol: star wars razboiul stelelor