x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Episodul ”Trezirea Forței”, din seria completă ”Războiul Stelelor”, va fi difuzat în premieră, miercuri, la Antena 1

Episodul ”Trezirea Forței”, din seria completă ”Războiul Stelelor”, va fi difuzat în premieră, miercuri, la Antena 1

12 Dec 2017   •   16:21
Episodul ”Trezirea Forței”, din seria completă ”Războiul Stelelor”,  va fi difuzat în premieră, miercuri, la Antena 1

Seria completă ”Războiul Stelelor” continuă miercurea aceasta, de la ora 21.15, la Antena 1 cu cel de-al șaptelea episod, ”Trezirea Forței”.

Trilogia ”Star Wars - Războiul Stelelor” are milioane de fani în lumea întreagă și este a doua serie cu cele mai mari încasări din lume, după ”Harry Potter”.

"Star Wars: Trezirea forţei" reprezintă al şaptelea film din faimoasa franciză epică ştiinţifico-fantastică creată de George Lucas, iar acţiunea se petrece la 30 de ani distanţă de evenimentele relatate în lungmetrajul "Războiul Stelelor: Întoarcerea lui Jedi", lansat în 1983. Scenariul prezintă povestea a trei tineri conducători, alături de personaje din filmele anterioare.

Au trecut aproximativ 30 de ani de la distrugerea ultimei Stea a Morții, iar Luke Skywalker, ultimul Jedi, a dispărut. Primul Ordin a preluat puterea de la un Imperiu Galactic decăzut și urmărește să elimine Republica și odată cu ea pe Luke Skywalker. Rezistența, susținută de Republică și condusă de sora geamănă a lui Luke, Leia Organa, i se opune în timp ce-l caută pe Luke pentru a primi ajutorul său.

"Star Wars: Trezirea forţei", de J.J. Abrams, a fost lansat în România în luna decembrie 2015, și a devenit filmului anului după ce a înregistrat încasări de aproximativ 2,7 milioane de dolari (peste 11,3 milioane de lei) şi a fost vizionat de aproape 510.000 de spectatori.

×
Subiecte în articol: razboiul stelelor