x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Fanii Game of Thrones au rămas șocați! Ce s-a întâmplat cu o actriță care e în serial încă de la 11 ani

Fanii Game of Thrones au rămas șocați! Ce s-a întâmplat cu o actriță care e în serial încă de la 11 ani

22 Apr 2019   •   23:30
Fanii Game of Thrones au rămas șocați! Ce s-a întâmplat cu o actriță care e în serial încă de la 11 ani

Fanii serialului Game of Thrones au clasificat scena de sex a lui Arya Stark drept „ciudată” și „inconfortabilă”, după ce personajul și-a pierdut virginitatea în ultimul episod, conform Dailymail.

Cea mai tânără soră Stark s-a culcat cu prietenul ei de-o viață, Gendry, într-o scenă nud neașteptată, în timpul celui mai nou episod GoT.

Arya (Maisie Williams) și Gendry (Joe Dempsie), care este fiul nerecunoscut al lui Robert Baratheon, au devenit intimi în timp ce Winterfell se pregătea de bătălia cu Night King.

Spectatorii au rămas șocați de scenă, care a venit după ce Gendry i-a făcut lui Arya o armă. Pe Twitter, un fan a spus: „O scenă de sex cu Arya era ceva fără de care puteam trăi”.

O altă fană a spus: „Dar, pe bune. Scena de sex dintre Arya și Gendry s-a simțit cam ciudat. Este de parcă s-au grăbit cu dragostea dintre ei #GameOfThrones”.

Unii fani au rămas șocați să o vadă pe Arya, care avea 11 ani atunci când show-ul a început, dezbrăcată, pentru că s-au simțit precum „ar privi o surioară mai mică”.

 

×
Subiecte în articol: Game of Thrones arya stark 11 ani